Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature (Junior) IT Application Specialist

van AkzoNobel in Sassenheim

Leergierige IT’ers die zich willen ontwikkelen tot software specialisten in kleurcalibratie, verfreceptuur en paint mixing systems.

De brug slaan tussen bedrijfsvoering en IT-systemen. Werken aan innovatie in de fascinerende wereld van kleur, vliegtuigen en auto’s, onder meer als full technology partner van het McLaren F1 team!

AkzoNobel Automotive & Aerospace Coatings (A&AC) is toonaangevend als het gaat om hoogwaardige coatings, sprekende kleuren en alerte klantenservice. Wij begrijpen lokale markten en onze specialisten bieden uitstekende technische en logistieke ondersteuning en training. Onze klanten behoren tot de top van de markt: carrosseriebedrijven, vliegtuigbouwers, fleet owners, leveranciers van auto-onderdelen en producenten van bussen en trucks. Bovendien mogen we ons ‘full technology partner’ noemen van het Vodafone McLaren Mercedes Formula 1 team.

De afdeling Information Management van AkzoNobel Automotive & Aerospace Coatings (A&AC) in Sassenheim is verantwoordelijk voor de ICT-strategie, applicatiearchitectuur en het aansturen van uitbestede ICT-activiteiten.

Voor twee verschillende afdelingen binnen IM zoeken wij nu getalenteerde IT’ers als

(Junior) IT Application Specialist

Het gaat om twee min of meer gelijkwaardige functies, respectievelijk voor de werkterreinen Color & Formula Development en Colorimetric & Paint Management Applications. Alle kleur- en formulesoftware binnen A&AC wordt ontwikkeld met behulp van Microsoft-technologie. We maken meestal gebruik van state of the art MS ontwikkeltools.

Wat ga je doen?
Je werkt in een multidisciplinair en multicultureel team en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse wijzigingsverzoeken voor de kleurensoftware. Daarnaast assisteer je de afdelingsmanager bij het organiseren van veranderprojecten met behulp van TFS en Microsoft planning. En natuurlijk werk je zelf ook mee aan deze projecten, op het gebied van onder meer technische behoeftenanalyse, technisch ontwerp, embeddingmodules in kleurenapplicaties en het verankeren van nieuwe technische expertise in de IM-organisatie. Dit alles volgens de vastgelegde designnormen, zoals templates, stijlgidsen en naamgevingsregels. Bovendien krijg je een rol in het op één lijn brengen van ‘jouw’ technische applicaties met de wereldwijde standaarden van AkzoNobel business processen. Last but not least houd je je bezig met onder meer server monitoring, troubleshooting en data refreshes.

Wat breng je mee?
Wij komen graag in contact met breed technisch (en liefst ook chemisch) geïnteresseerde ICT’ers met een door opleiding en/of ervaring opgedaan HBO-niveau en ten minste één jaar IT-ervaring, bij voorkeur in een internationale omgeving. Ook is het nuttig als je geïnteresseerd bent in colorimetrie en internationale afstemming van software voor kleurcalibratie en verfrecepturen. Maar de bereidheid je hierin te verdiepen is in principe voldoende. Wel vereist is kennis van Microsoft .Net, stored procedures en het opstellen van technische specificaties. Van belang zijn verder een pro-actieve, leergierige en servicegerichte houding en goede communicatieve vaardigheden, ook in gesproken en geschreven Engels.

Ons aanbod
Je komt te werken in een fascinerende wereld van kleur, auto’s en vliegtuigen, waar een klein en competent IT team een cruciale rol vervult door de brug te slaan tussen bedrijfsvoering en IT systemen. Innovatie is de spil waar alles om draait. Onze IT speelt zelfs een belangrijke rol het competitief houden van de McLaren-bolides in Formule 1 wedstrijden. Als jij onze gedrevenheid voor IT en kleur deelt en optimale IT support in je DNA hebt zitten, kun je bij ons snel uitgroeien tot een expert in je vakgebied.

Contact
Wil je meer weten over een van deze functies? Neem dan contact op met Marjolein van Noppen, Recruiter, telefoon (088) 010 67 89.

Je sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk 1 september via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 2012-421710-02.

Of reageer via de onderstaande link.
http://AkzoNobel.heeft-vacatures.nl/J/10360/V280/solliciteren

Over AkzoNobel
AkzoNobel is ‘s werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. Wij voorzien industrie en consumenten wereldwijd van innovatieve producten en werken met passie aan de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor onze klanten. Tot onze merken behoren bekende namen als Dulux, Sikkens, International en Eka. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en we hebben een leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Met activiteiten in meer dan 80 landen zetten onze circa 55.000 medewerkers zich in voor topkwaliteit en het realiseren van “Tomorrow’s Answers Today™”.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden:Technisch Applicatie Specialist, Software Ontwikkelaar, Industrie, IT.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 13-08-2012
Gezien: 16700 keer