Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Senior Systeembeheerder UNIX / HP-Openview (vacaturenummer CRC 0009)

van vtsPN (Politie Nederland) in Driebergen

Senior Systeembeheerder UNIX / HP-Openview (vacaturenummer CRC 0009)
Standplaats: Driebergen

Functie:
Als Senior Systeembeheerder UNIX/Openview verzorg je in teamverband het technisch serverbeheer en de Openview omgeving. Je richt systemen in aan de hand van door architecten opgestelde ontwerpen. Je handelt zelfstandig incidenten af en voert zelfstandig changes uit. Daarbij rapporteer je over beschikbaarheid en uitgevoerde changes. Je draagt bij aan het capaciteits-, configuratie- en wijzigingenmanagement voor de server infrastructuur en je participeert in projecten. Je staat policy admins bij in de bouw en aanpassing van policies. Je stuurt End2End scripters aan bij het opzetten van de metingen ten behoeve van complete diensten

Als Senior Systeembeheerder UNIX/HP-Openview zie je toe op handhaving van de infrastructurele standaarden. Je implementeert en bewaakt ontwerpen binnen het eigen vakgebied en draagt pro-actief voorstellen voor ter verbetering van het technisch beheer. Daarnaast draag je zorg voor kennisoverdracht naar collega’s inzake relevante expertise binnen het eigen vakgebied. Je bent in staat om coördinerend op te treden bij incidenten en problemen.

De Senior Systeembeheerder UNIX/HP-Openview valt rechtstreeks onder aansturing van Teamleider ELA-UNIX/Metingen en Analyse team en houdt zich bezig met de operationele zaken met betrekking tot de Openview monitoring omgeving. Inzet vindt plaats binnen het Metingen en Analyse team als Openview Administrator.

Wij vragen:
• MBO/HBO werk- en denkniveau;
• Aantoonbare kennis en ervaring met RedHat Enterpise Linux;
• Aantoonbare kennis en ervaring met beheer van een grote HP-Openview omgeving;
• Kennis van HP-UX, Tru-64 en Solaris;
• Kennis van shell scripting (evt Perl, HP OpenView);
• Aantoonbare kennis en ervaring met Commvault (8 en 9);
• Je hebt kennis van en affiniteit met Storage en data management;
• HP EVA’s en ESL Library;
SAN gebaseerd op Brocade Technology;
• Netapp producten Hardware en Software (NAS, Cifs NFS);
• EMC/Data Domain VTL (Deduplicatie, CFS en NFS);
• Kennis van en belangstelling voor hoog-beschikbaarheids technieken en loadbalancing;
• Aantoonbare ervaring in grote complexe omgevingen waar beschikbaarheid en data integriteit cruciaal is;
• Fundamentele kennis van ITIL;
• Een kritisch oog en oor voor beveiliging;
• Uitstekende communicatieve en documentatie vaardigheden;
• bereidheid tot participatie in consignatiedienst.

Tevens beschik je over de volgende competenties: analyseren, oordeelsvorming, nauwkeurigheid, organisatievermogen, overtuigingskracht en stressbestendigheid.

vtsPN:
De voorziening tot samenwerking Politie Nederland (vtsPN) bestaat uit een viertal divisies en ondersteunende diensten: Bestuursondersteuning ‘NPI’ (BO), Informatievoorziening & Communicatie Technologie (ICT), Inkoop & Supply (I&S) en Meldkamer Diensten Centrum (MDC).

De divisie ICT focust zich op het brede terrein van ICT-diensten, waaronder het runnen van 7 rekencentra en het realiseren van een landelijk gestandaardiseerde ICT-structuur voor de politie. Met zo’n 1600 medewerkers ondersteunen wij de gehele Nederlandse Politie op het gebied van ICT.

Wij bieden:
De vtsPN biedt een interessant pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een uitdagende, dynamische en professionele werkomgeving met prettige collega’s en innovatieve producten! Daarnaast zijn er tal van ontplooiingsmogelijkheden binnen een brede organisatie en mogelijkheden voor een overwogen combinatie carrière en privéleven.

De vtsPN is bovenal een organisatie van mensen. Ruim 2000 collega’s bedrijven er elke dag topsport in teamverband. Want alleen dan kunnen opdrachtgevers topprestaties verwachten. Bij zo’n gedreven organisatie zijn sterke kernwaarden onmisbaar. De kernwaarden van de vtsPN zijn: integer, samenwerken, alert, verantwoordelijk en resultaatgericht.

Interesse?
Interesse in deze functie? Om direct te solliciteren klik dan op de onderstaande link:

http://vtsPN.heeft-vacatures.nl/S/10332/V280/solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Paul Permentier (Recruiter) telefonisch bereikbaar via 0343-527899.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Serverbeheer, Besturingssytemen, Changemanagement, IT Infrastructuur, IT Beheer.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 13-08-2012
Gezien: 16621 keer