Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Coördinator Technisch Beheer (Vacaturenummer RC-ZW 0005)

van vtsPN (Politie Nederland) in Rotterdam

Coördinator Technisch Beheer (Vacaturenummer RC-ZW 0005)
Standplaats: Rotterdam

Functie:
Je verzorgt de directe aansturing van een toegewezen groep medewerkers en draagt zorg voor de operationele planning en voortgang voor het team en je coördineert de werkzaamheden. Daarnaast ben je een vraagbaak op het gebied van systeem-, netwerk-, of storagebeheer. Je beoordeelt gebruiksprocedures, documentatie en beveiligingsvoorschriften en adviseert hierover. Tevens bewaak je de serverinfrastructuur en serverbeveiliging. Daarnaast verricht je audits en keuringen op serverapparatuur en adviseert over maatregelen. Je signaleert, analyseert en verhelpt complexe storingen en je verzorgt op oproepbasis 2e-lijns support en je installeert apparatuur en programmatuur. Je verzorgt het capaciteitsbeheer en ondersteunt het wijzigingsbeheer, evalueert de exploitatie van de servers, analyseert knelpunten en doet vanuit de beheerpraktijk aanbevelingen. Ook beheer je het serverbeheersysteem en maak en beoordeel je SLA rapportages. Je stemt af met leveranciers inzake aflevering en installatie van apparatuur en tenslotte participeer je in projecten.

De Coördinator Technisch Beheer valt onder het Hoofd Rekencentrum.

Wij vragen:
HBO werk- en denkniveau;
• ruime kennis van en ervaring met ICT, bij voorkeur op basis van een HBO opleiding informatica;
• ruime kennis van en ervaring met (het operationeel) serverbeheer;
• ruime kennis van het toegewezen specialisme (systeem-, netwerk-, of storagebeheer);
• enige SAN kennis en kennis van: Windows, DBA, VMS, Unix, Netwerk, Telematica en Floormanagement;
• kennis van en ervaring met ITIL (Professional certified);
• enige ervaring in operationeel leidinggeven;
• bereidheid tot participatie in consignatiedienst.

Tevens beschik je over de volgende competenties: analyseren, oordeelsvorming, nauwkeurigheid, organisatievermogen, overtuigingskracht en stressbestendigheid.

vtsPN:
De voorziening tot samenwerking Politie Nederland (vtsPN) bestaat uit een viertal divisies en ondersteunende diensten: Bestuursondersteuning ‘NPI’ (BO), Informatievoorziening & Communicatie Technologie (ICT), Inkoop & Supply (I&S) en Meldkamer Diensten Centrum (MDC).

De divisie ICT focust zich op het brede terrein van ICT-diensten, waaronder het runnen van 7 rekencentra en het realiseren van een landelijk gestandaardiseerde ICT-structuur voor de politie. Met zo’n 1600 medewerkers ondersteunen wij de gehele Nederlandse Politie op het gebied van ICT.

Onder de Divisie ICT vallen een 7-tal rekencentra, waarvan 6 rekencentra een regionale functie hebben en het 7e een landelijke. Binnen al deze rekencentra worden alle 2e- en 3e- lijns storingen aan de systemen opgelost, die niet in de 1e lijn door de servicedesk kunnen worden opgelost. De Rekencentra kenmerken zich door een hoge mate van complxiteit veroorzaakt door de hoge eisen op het gebied van kwaliteit, beschikbaarheid, betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en beveiliging. Binnen ieder rekencenturm zijn aparte teams voor syteem-, storage- en netwerkbeheer.

Wij bieden:
De vtsPN biedt een interessant pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een uitdagende, dynamische en professionele werkomgeving met prettige collega’s en innovatieve producten! Daarnaast zijn er tal van ontplooiingsmogelijkheden binnen een brede organisatie en mogelijkheden voor een overwogen combinatie carrière en privéleven.

De vtsPN is bovenal een organisatie van mensen. Ruim 2000 collega’s bedrijven er elke dag topsport in teamverband. Want alleen dan kunnen opdrachtgevers topprestaties verwachten. Bij zo’n gedreven organisatie zijn sterke kernwaarden onmisbaar. De kernwaarden van de vtsPN zijn: integer, samenwerken, alert, verantwoordelijk en resultaatgericht.

Interesse?
Interesse in deze functie? Om direct te solliciteren klik dan op de onderstaande link:

http://vtsPN.heeft-vacatures.nl/C/10328/V280/solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wilma Som (Recruiter) telefonisch bereikbaar via 06-11395493.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Operationeel Leidinggevende, Systeembeheer, Netwerkbeheer, Teamleider.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 13-08-2012
Gezien: 17249 keer