Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Senior Netwerkbeheerder (Vacaturenummer RC-MI 0002 en RC-NO 0003)

van vtsPN (Politie Nederland) in Rotterdam

Senior Netwerkbeheerder (Vacaturenummer RC-MI 0002 en RC-NO 0003)
_Standplaats: Rotterdam

Functie:
Als Senior Netwerkbeheerder ben je de vraagbaak voor andere netwerkbeheerders. Je stelt gebruiksprocedures en documentatie op, bewaakt deze en adviseert inzake beveiligingsvoorschriften. Je verricht audits en keuringen op netwerk apparatuur en adviseert over maatregelen. Je beheert en bewaakt het netwerk en de netwerk beveiliging. Je signaleert, analyseert en verhelpt storingen en verzorgt op oproepbasis de 2e-lijns support. Je installeert netwerkapparatuur en ook configureer je routeringsprotocollen. Je verzorgt het capaciteitsbeheer en ondersteunt het wijzigingsbeheer. Je evalueert de exploitatie van de netwerken, analyseert knelpunten en doet vanuit de beheerpraktijk aanbevelingen en beheert het netwerk beheersysteem. Je maakt SLA rapportages en bent verantwoordelijk voor de afstemming met leveranciers inzake de aflevering van apparatuur en lijnen. Tenslotte ondersteun je in voorkomende gevallen in (implementatie)projecten.

De Senior Netwerkbeheerder valt onder het Hoofd Rekencentrum en wordt in de operationele praktijk aangestuurd door de Teamleider Technisch Beheer.

Wij vragen:
MBO / HBO werk- en denkniveau;
• ruime kennis van en ervaring met ICT, bij voorkeur op basis van een MBO (met ruime ervaring) of HBO opleiding informatica;
• ruime kennis van en ervaring met operationeel netwerkbeheer;
• kennis van en ervaring met HP Openview, Network Node Manager (NNM), Cisco works IOS 12.0 of hoger;
• in het bezit van en ruime ervaring met CCNA;
• ervaring met SAN omgevingen is een pre;
• kennis van en ervaring met ITIL (Foundation certified);
• bereidheid tot participatie in consignatiedienst.

Tevens beschik je over de volgende competenties: analyseren, oordeelsvorming, nauwkeurigheid, organisatievermogen, overtuigingskracht en stressbestendigheid.

vtsPN:
De voorziening tot samenwerking Politie Nederland (vtsPN) bestaat uit een viertal divisies en ondersteunende diensten: Bestuursondersteuning ‘NPI’ (BO), Informatievoorziening & Communicatie Technologie (ICT), Inkoop & Supply (I&S) en Meldkamer Diensten Centrum (MDC).

De divisie ICT focust zich op het brede terrein van ICT-diensten, waaronder het runnen van 7 rekencentra en het realiseren van een landelijk gestandaardiseerde ICT-structuur voor de politie. Met zo’n 1600 medewerkers ondersteunen wij de gehele Nederlandse Politie op het gebied van ICT.

Onder de Divisie ICT vallen een 7-tal rekencentra, waarvan 6 rekencentra een regionale functie hebben en het 7e een landelijke. Binnen al deze rekencentra worden alle 2e- en 3e-lijns storingen aan de systemen opgelost, die niet in de 1e lijn door de servicedesk kunnen worden opgelost. De Rekencentra kenmerken zich door een hoge mate van complexiteit veroorzaakt door de hoge eisen op het gebied van op kwaliteit, beschikbaarheid, betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en beveiliging. Binnen ieder rekencentrum zijn aparte teams voor systeem-, storage- en netwerkbeheer.

Wij bieden:
De vtsPN biedt een interessant pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een uitdagende, dynamische en professionele werkomgeving met prettige collega’s en innovatieve producten! Daarnaast zijn er tal van ontplooiingsmogelijkheden binnen een brede organisatie en mogelijkheden voor een overwogen combinatie carrière en privéleven.

De vtsPN is bovenal een organisatie van mensen. Ruim 2000 collega’s bedrijven er elke dag topsport in teamverband. Want alleen dan kunnen opdrachtgevers topprestaties verwachten. Bij zo’n gedreven organisatie zijn sterke kernwaarden onmisbaar. De kernwaarden van de vtsPN zijn: integer, samenwerken, alert, verantwoordelijk en resultaatgericht.

Interesse?
Interesse in deze functie? Om direct te solliciteren klik dan op de onderstaande link:

http://vtsPN.heeft-vacatures.nl/S/10327/V280/solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Paul Permentier (Recruiter) telefonisch bereikbaar via 0343-527899.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden:Netwerk Beveiliging, IT Audit, IT Support, Systeembeheer, Netwerkmanager.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 13-08-2012
Gezien: 17193 keer