Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Netwerkspecialist ENV Datatransport (Vacaturenummer CRC 0017)

van vtsPN (Politie Nederland) in Driebergen

Netwerkspecialist ENV Datatransport (Vacaturenummer CRC 0017)
Standplaats: Driebergen

Functie:
De taken van het team Data Transport (DT) zijn gericht op de producten inzake datatransport en maken deel uit van bedrijfsbrede support processen, gebaseerd op ITIL standaarden. De belangrijkste processen voor ENV zijn Incident Management en Change Management. Als netwerkspecialist los je 2e-lijns incidenten op met betrekking tot het eigen aandachtsgebied. Je stemt af met leveranciers van onderhoudsdiensten en verbindingen ten aanzien van onderhouds- en wijzigingsaspecten en je doet voorstellen voor productverbetering. Je kent IP adressen toe aan afzonderlijke aansluitingen binnen de IP adresruimte voor netwerken en netwerkdiensten. Tevens breng je wijzigingen aan in en beheert de configuratie van afzonderlijke klantaansluitingen van netwerken.

De Netwerkspecialist ENV ressorteert onder de Teamleider Data Transport.

Wij vragen:
HBO werk- en denkniveau;
• gerichte HBO-opleiding met betrekking tot datacommunicatienetwerken en netwerkdiensten;
• kennis van het eigen aandachtsgebied (Cisco netwerkcomponenten (routers, switches) of firewall, IDS, viruswall, content scanner e.d.);
• kennis van netwerkbesturingssystemen;
• kennis van netwerktopologieën, protocollen, gateways en portalen;
• kennis van beveiligingsfuncties op netwerkgebied;
• kennis van en inzicht in de organisatie van het klantveld;
• kennis van ITIL.

Tevens beschik je over de volgende competenties: analyseren, oordeelsvorming, nauwkeurigheid, organisatievermogen, overtuigingskracht en stressbestendigheid.

vtsPN:
De voorziening tot samenwerking Politie Nederland (vtsPN) bestaat uit een viertal divisies en ondersteunende diensten: Bestuursondersteuning ‘NPI’ (BO), Informatievoorziening & Communicatie Technologie (ICT), Inkoop & Supply (I&S) en Meldkamer Diensten Centrum (MDC).

De divisie ICT focust zich op het brede terrein van ICT-diensten, waaronder het runnen van 7 rekencentra en het realiseren van een landelijk gestandaardiseerde ICT-structuur voor de politie. Met zo’n 1600 medewerkers ondersteunen wij de gehele Nederlandse Politie op het gebied van ICT.

De afdeling Exploitatie Netwerk Voorzieningen (ENV) is binnen het Centraal RekenCentrum het beheercentrum waar meer dan 1500 fysieke netwerk aansluitpunten worden beheerd. ENV beheert alle netwerkdiensten, regelt de beveiliging en is verantwoordelijk voor het wijzigingsbeheer.

Wij bieden:
De vtsPN biedt een interessant pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een uitdagende, dynamische en professionele werkomgeving met prettige collega’s en innovatieve producten! Daarnaast zijn er tal van ontplooiingsmogelijkheden binnen een brede organisatie en mogelijkheden voor een overwogen combinatie carrière en privéleven.

De vtsPN is bovenal een organisatie van mensen. Ruim 2000 collega’s bedrijven er elke dag topsport in teamverband. Want alleen dan kunnen opdrachtgevers topprestaties verwachten. Bij zo’n gedreven organisatie zijn sterke kernwaarden onmisbaar. De kernwaarden van de vtsPN zijn: integer, samenwerken, alert, verantwoordelijk en resultaatgericht.

Interesse?
Interesse in deze functie? Om direct te solliciteren klik dan op de onderstaande link:

http://vtsPN.heeft-vacatures.nl/N/10326/V280/solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Paul Permentier (Recruiter) telefonisch bereikbaar via 0343-527899.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: IT-infrastructuur, Informatica, Netwerk engineer.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 13-08-2012
Gezien: 16629 keer