Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Databaseadministrator (Vacaturenummer CRC 0013)

van vtsPN (Politie Nederland) in Driebergen

Databaseadministrator (Vacaturenummer CRC 0013)
Standplaats: Driebergen

Functie:
Als Databaseadministrator stem je de wijzigingen, offertes en planning af met de architecten van Infrastructuur. Je beheert, implementeert en bewaakt het beveiligingsontwerp van de databases. Tevens beheer je gegevensmodellen en implementeert deze, je verstrekt en beheert autorisaties. Je adviseert en beschrijft de standaards. Ook ontwerp en evalueer je werkprocedures en controleer je de naleving hierop. Je adviseert inzake de beveiligingsaspecten van de databases en je signaleert, analyseert en verhelpt storingen. De 2e-lijns support verzorg je op oproepbasis en tevens ondersteun je in voorkomende gevallen in (implementatie)projecten.

De Databaseadministrator ressorteert onder het Hoofd Rekencentrum en wordt in de operationele praktijk aangestuurd door de Teamleider Technisch Beheer. Je komt te werken binnen een innovatieve en gevarieerde werkomgeving; wij beheren SQL Server, MySQL, Sybase en Oracle databases.

Wij vragen:
HBO werk- en denkniveau;
• kennis van en ervaring met ICT, bij voorkeur op basis van een HBO opleiding informatica;
• kennis van en ervaring met (het tactisch en operationeel) database beheer;
• kennis van en ervaring met Oracle 10 en hoger (inclusief OAS, OID en RMAN);
• kennis van en ervaring met SQL Server 2000 en 2008;
• basiskennis Red Hat Enterprise Linux (RHEL);
• basiskennis Windows 2003 en 2008 server;
• enige SAN kennis;
• kennis van en ervaring met ITIL;
• kennis van MySQL, Sybase ASE versie 12.5.4 & versie 15, Sybase Repserver en/of Tru64 is een pré.
• bereidheid tot participatie in consignatiedienst.

Tevens beschik je over de volgende competenties: analyseren, oordeelsvorming, nauwkeurigheid, organisatievermogen, overtuigingskracht en stressbestendigheid.

vtsPN:
De voorziening tot samenwerking Politie Nederland (vtsPN) bestaat uit een viertal divisies en ondersteunende diensten: Bestuursondersteuning ‘NPI’ (BO), Informatievoorziening & Communicatie Technologie (ICT), Inkoop & Supply (I&S) en Meldkamer Diensten Centrum (MDC).

De divisie ICT focust zich op het brede terrein van ICT-diensten, waaronder het runnen van 7 rekencentra en het realiseren van een landelijk gestandaardiseerde ICT-structuur voor de politie. Met zo’n 1600 medewerkers ondersteunen wij de gehele Nederlandse Politie op het gebied van ICT.

De afdeling Exploitatie Landelijke Applicaties – Operations (ELA-Ops), binnen het Centraal RekenCentrum, draagt zorg voor de exploitatie van alle landelijke applicaties. Daartoe behoort ook het oplossen van 2e- en 3e-lijns storingen aan landelijke systemen die niet in de 1e-lijn door de servicedesk in de regio’s kunnen worden opgelost. De focus van de dienstverlening ligt op kwaliteit, beschikbaarheid, betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en beveiliging.

Wij bieden:
De vtsPN biedt een interessant pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een uitdagende, dynamische en professionele werkomgeving met prettige collega’s en innovatieve producten! Daarnaast zijn er tal van ontplooiingsmogelijkheden binnen een brede organisatie en mogelijkheden voor een overwogen combinatie carrière en privéleven.

De vtsPN is bovenal een organisatie van mensen. Ruim 2000 collega’s bedrijven er elke dag topsport in teamverband. Want alleen dan kunnen opdrachtgevers topprestaties verwachten. Bij zo’n gedreven organisatie zijn sterke kernwaarden onmisbaar. De kernwaarden van de vtsPN zijn: integer, samenwerken, alert, verantwoordelijk en resultaatgericht.

Interesse?
Interesse in deze functie? Om direct te solliciteren klik dan op de onderstaande link:

http://vtsPN.heeft-vacatures.nl/D/10324/V280/solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Paul Permentier (Recruiter) telefonisch bereikbaar via 0343-527899.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: DBA, Database Server, Implementeren, Development, HTS.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 13-08-2012
Gezien: 15313 keer