Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Database Administrator HBO niveau

van Ymere, Arno Diefenbach in Amsterdam

Over Ymere
Wij zijn een daadkrachtige en innovatieve woningcorporatie, actief in de Noordelijke Randstad. We beheren hier rond de 85.000 woningen, winkels en bedrijfsruimten en ontwikkelen daarnaast op grote schaal nieuwe huur- en koopwoningen en maatschappelijk vastgoed.

Op zoek naar een uitdagende baan bij een ICT-topteam? Kom dan als ICT’er bij de grootste woningcorporatie van Nederland werken. Want het ICT-team van Ymere bedenkt innovatieve oplossingen voor complexe ICT-problemen. Grote projecten waar wij ons op dit moment mee bezig houden, zijn een Sharepoint-implementatie, online back-up en service monitoring. Daarnaast houden we onze IT-infrastructuur blijvend state-of-the-art door als fast follower nieuwe technologieën te implementeren. De pijlers van onze IT- infrastructuur zijn: NetApp SAN, VMware ESX, Citrix Platinum/Powerfuse en Provisioning, in een professionele OTAP- en uitwijkomgeving.

Bedrijfsonderdeel
Waardesturing, Financiën, Ondersteuning (WFO)

Afdeling
ICT-Automatisering

Plaats in de organisatie
De afdeling ICT bestaat uit 33 medewerkers. Je rapporteert aan de teamleider system management.

Standplaats
Centrum Amsterdam (Aan het IJ)
Ymere

YMERE zoekt een:

Database Administrator HBO-niveau

Je bent een echte troubleshooter. Je bent verantwoordelijk voor een optimale technische inrichting van de (MS SQL)-database omgeving op gebied van performance, security, scaling en redundantie. Je bent in staat de technische wensen en eisen op SQL-gebied te vertalen naar de ICT infrastructuur blauwdruk in overleg met je collega’s. Je signaleert en analyseert dreigende verstoringen en geëscaleerde incidenten en lost deze op. Analytisch ben je sterk, je beschikt over probleemoplossend vermogen en bent risicobewust. Salaris minimaal € 3.259 en maximaal € 4.075 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Voor deze functie geldt dat je communicatief sterk moet zijn en een groot probleemoplossend vermogen dient te hebben. Vanzelfsprekend ben je op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen binnen het ICT-werkveld. Bij Ymere krijg je genoeg mogelijkheden om je verder persoonlijk te ontwikkelen.

Wil je reageren op deze deze vacature, dan kun je je sollicitatie mailen naar werkenbijict @ ymere.nl t.a.v Arno Diefenbach.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 25-07-2012
Gezien: 17095 keer