Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Cloud Consultant

van Ordina in Nieuwegein

Cloud Consultant

De functie
Als Cloud Computing Consultant ben je in staat om de vertaling te maken van de huidige ICT infrastructuur naar een Cloud infrastructuur. Hiervoor is kennis nodig van de technologieën Vmware, Microsoft, Cisco en Citrix en adviesvaardigheden om de klant mee te nemen in het migratietraject. Als Cloud Computing Consultant beheers je zowel de techniek als de adviesvaardigheden. Dat je hiermee rekening houdt met de eisen en wensen van de klanten spreekt voor zich. Spreekt de combinatie van techniek en advies je aan in de nog nieuwe omgeving van Cloud Computing en ben je bereidt te blijven investeren in kennis? Dan ben je van harte welkom bij Ordina.

Ordina Infrastructure Solutions richt zich vooral op de private en hybride Clouds en is daar toonaangevend in. Onderdelen waar Ordina Infrastructure Solutions ervaring mee heeft zijn migratie naar de Cloud en regie op de Cloud. Hierbij staat de beveiliging centraal in de oplossingen. Met onze Cloud expertise helpen we klanten aan effectieve, makkelijk schaalbare en servicegerichte infrastructuur.

Jouw profiel
• Afgeronde HBO opleiding, richting technische informatica of bedrijfskundige informatica;
• Minimaal 3 jaar werkervaring in een relevante functie;
MCITP gecertificeerd (minimaal 2008);
• Extra Microsoft certificeringen (bijvoorbeeld SCCM, SCOM, Hyper-V);
• Visie hebben op de Cloud;
• In staat om te functioneren binnen een politiek gevoelige omgeving;
• Initiatiefrijk en flexibel;
• Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden
Ordina implementeert strategie in bedrijfsprocessen en ICT. Wij bedenken en bouwen oplossingen voor een duurzame digitale wereld. Samenwerking met onze klanten, partners en leveranciers leidt tot de beste oplossingen. Dit doen wij vanuit gespecialiseerde divisies voor consulting, solutions en ICT. Ons werkterrein is de Benelux. Daarbinnen bieden we (herhaalbare) oplossingen en kennis voor de markten financiële dienstverlening, overheid, zorg en een aantal specifieke segmenten binnen de industriemarkt. Ordina N.V. is opgericht in 1973 en het onderdeel is genoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam. Het bedrijf maakt deel uit van de Smallcap Index. In 2011 haalde Ordina met ruim 3.000 medewerkers een omzet van ruim EUR 426 miljoen.

Ordina wil mensen en bedrijven verbinden en in beweging brengen. Met als doel: zorgen dat zij hun ambities waar kunnen maken. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Onze mensen. We bieden ze de mogelijkheden om te kunnen groeien. Dat doen we onder andere door de juiste mensen bij elkaar te brengen. Voor ondernemende en doelgerichte professionals die graag samenwerken is er altijd plaats. En we besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Als jij groeit, groeit Ordina mee. Net als onze klanten. Zo komen onze ambities bij elkaar.

Als moderne werkgever biedt Ordina een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk verdien je een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties. Als je goed presteert kun je in iedere rol een salaris verdienen dat boven het gemiddelde van de markt ligt. Ordina kent een groot pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden. Wil je minder leaseauto en meer pensioen? Tijdelijk ouderschapsverlof en dus wat minder verdienen? Dan kan dat gewoon. Je besteedt je arbeidsvoorwaarden individueel en kunt ze wijzigen wanneer je maar wilt. Uiteraard stelt Ordina faciliteiten beschikbaar die nodig zijn om je werk goed en met plezier te doen. Je krijgt de beschikking over een leaseauto, een laptop en een telefoon van de zaak.

Interesse?
Solliciteer via de link.

http://ordina.heeft-vacatures.nl/C/10151/V280/solliciteren

Meer weten?
Neem dan contact op met Erhan Çoban, te bereiken op 06 – 10 86 96 87. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden:It Consultant, ICT Infrastructuur Specialist, Cloud Computing Specialist, ICT Ontwikkelaar


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 17-07-2012
Gezien: 16775 keer