Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Senior Functioneel Beheerder Sharepoint

van Rabo Vastgoedgroep in Hoevelaken

Rabo Vastgoedgroep zoekt voor de afdeling ICT diensten, Applicatiemanagement een:

Senior Functioneel Beheerder Sharepoint
Hoevelaken, 40 uur

Als Functioneel beheerder ben je samen met Applicatie beheer verantwoordelijk voor het beheer en de inrichting van de Sharepoint-omgeving. Je bent een contactpersoon en sparringpartner voor de organisatie en weet de wensen van de organisatie te vertalen naar concrete Sharepoint-oplossingen. Je werkt projectmatig en gestructureerd volgens BISL en/of Prince2 en/of TMAP.

Als Functioneel beheerder werk je mee aan het naar een hoger niveau brengen van de Sharepoint-omgeving en vind je het leuk om incidenten op te lossen en configuratiewijzigingen door te voeren. Voor de Key-users ben jij het aanspreekpunt binnen onze organisatie. Je zult met name werken met de volgende technologieën:
• Sharepoint 2010
• Windows 7
• Office 2010
• Webtrends
• Infopath

De belangrijkste taken zijn:
• Optimale en continue ondersteuning bij het dagelijks gebruik van de informatievoorziening door eindgebruikers;
• Gesprekspartner voor de applicatie-eigenaren en de Key-users en is in staat de behoefte / vraag vanuit de gebruikersorganisatie te onderkennen;
• Vertaalt de klantvraag naar een oplossing door invulling of verandering van de informatievoorziening;
• Verstrekt opdrachten (opdrachtgever) aan de ICT-leverancier voor aanpassingen en vernieuwingen van de informatievoorziening en is verantwoordelijk dat deze opdracht tijdig wordt geïmplementeerd met de juiste kwaliteit;
• Regievoering over de contracten met externe leveranciers.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent gedreven en servicegericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je zelfstandig, inventief en je hebt een goed inlevingsvermogen. Je staat stevig in je schoenen, ook onder druk. Je kunt op meerdere niveaus acteren; naast het bedenken van oplossingen ben je ook in staat deze zelf te (laten) realiseren.

Verder heb je:
HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding richting informatica;
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
• Aantoonbare en diepgaande kennis van het Sharepoint Platform;
• Aantoonbare ervaring met het Functioneel beheer van Sharepoint-omgevingen;
• Kennis van BiSL en/of Prince2 en/of TMAP;

Wat hebben wij te bieden:
Rabo Vastgoedgroep combineert de flexibiliteit van een kleine organisatie met de mogelijkheden en professionaliteit van een grote organisatie. Wij zijn een ondernemend bedrijf, met ondernemende mensen. Bij ons krijg je als medewerker vrijheid, veel eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Daarnaast bieden wij medewerkers die initiatief, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid hoog in het vaandel hebben staan, de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen (CAO Rabo Vastgoedgroep). De standplaats is Hoevelaken.

Sollicitatie:
Interesse in deze functie? Stuur jouw motivatie en cv via de link:

http://rabo-vastgoedgroep.heeft-vacatures.nl/S/10130/V280/solliciteren

Wie zijn wij?
Rabo Vastgoedgroep is een internationale vastgoedonderneming met de volgende op vastgoed gerichte kernactiviteiten: ontwikkelen, financieren en investment management. We opereren op de particuliere en zakelijke markt en behoren tot de grootste vastgoedondernemingen van Europa. Voor meer informatie kijk je op www.rabovastgoedgroep.nl.

De afdeling ICT Diensten, Applicatiemanagement, bestaat uit 9 medewerkers. De afdeling is verantwoordelijk voor het funktioneel- en applicatiebeheer van zowel de corporate applicaties, corporate platformen en applicaties van divisies indien gewenst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Senior, ICT, Sharepoint


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 13-07-2012
Gezien: 15578 keer