Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Senior Cisco / Checkpoint specialist

van Valid in Eindhoven

Senior Cisco / Checkpoint specialist

Je werkt voor onze unit “Solutions” voor onze Managed Services klanten, waarbij je centraal vanuit Eindhoven of vanuit de klantlocatie kan worden ingezet.

De Senior Netwerkspecialist is een technische topper die vanuit zijn vakgebied onze klanten ondersteunt op operationeel/tactisch niveau dan wel een prominente rol speelt tijdens projecten. In deze functie ben je bezig met complexe en uitdagende technische vraagstukken. Je bent een bewezen specialist in Cisco netwerk oplossingen. beschik je tevens over kennis van HP Procurve, Checkpoint en Nokia firewalls dan Bis dat een grote pré.

Voor onze klanten ontwerp, bouw of beheer je op voorgaande technologieën gebaseerde infrastructuren. De complexiteit van je werkzaamheden is afhankelijk van je kennis en ervaring. Je bent een enthousiaste en gedreven professional en beschikt over goede contactuele eigenschappen. Je kunt goed samenwerken en hebt geen moeite met onder druk presteren. Daarnaast vind je het belangrijk om je (technische) kennis voortdurend te verbreden te verdiepen en uit te dragen.

Als Senior Netwerkspecialist ben je in staat om je kennis op een gestructureerde manier vast te leggen en te delen met je collega’s. Dit doe je onder andere door kennissessies te organiseren en je oplossingen op een begrijpelijke manier aan onze opdrachtgevers te presenteren.

Deelname in een standby rooster maakt onderdeel uit van de functie.

Functie-eisen

HBO werk- en denkniveau;
• Minimaal vier jaar aantoonbare relevante werkervaring in vergelijkbare functie;
• Specialisatie in Cisco (certificeringen) en diepgaande kennis van netwerkprotocollen, switching en routing;
• (gecertificeerde)Kennis van HP Procurve Checkpoint / Nokia firewalling is een belangrijke pré;
• Uitstekend analytisch en probleem oplossend vermogen;
• Bekend met het (mee)werken in projecten volgens Prince2;
• Bekend met het (mee)werken in de beheerorganisaties volgens ITIL;
• Goede communicatieve en contactuele eigenschappen;
• Een positieve, klantgerichte houding.

Valid biedt je
Valid biedt je een goed salaris en een uitdagende positie bij een ambitieuze organisatie. Een positie waar je door je eigen inbreng mede vorm kunt geven aan de toekomst van Valid.

Onze secundaire arbeidsvoorwaarden bevatten onder andere:

• Een stimulerende bonusregeling;
• Een bijdrage aan je pensioen;
• Een lease-auto;
• Een laptop en een mobiele telefoon;
• Flexibele arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast bieden wij je, als voorop wil blijven lopen, alle mogelijkheden om je verder te blijven ontwikkelen. Bij ons draait het naast tevreden klanten zeker ook om tevreden medewerkers!

Over Valid
Valid is een onafhankelijke ICT dienstverlener. Ons motto is “Stay Ahead”. We laten onze klanten voorop lopen door de succesvolle inzet van ICT.
Onze betrokken professionals adviseren, realiseren en beheren oplossingen op het gebied van Business Intelligence, Infrastructures en Tailor-made Software. Door beheeractiviteiten over te nemen ontzorgen wij onze klanten (Managed Services). Onze ervaren Interim en Programmamanagers ondersteunen onze klanten bij het succesvol doorvoeren van complexe veranderingen.

Valid telt momenteel ruim 300 medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Maastricht en Utrecht opereren we local-for-local in het Midden en het Zuiden van Nederland.

Binnen de Valid organisatie is het onderdeel Valid Solutions in Eindhoven verantwoordelijk voor alle resultaatverplichte contracten die we met onze klanten hebben afgesloten. Valid Solutions richt zich als bedrijf op het midden en grootsegment van de ICT markt. Dit houdt in dat onze klanten een professionele partner verwachten die vakkundig en volwassen is, en daarnaast met kennis van zaken opereert.

Contactinformatie
Neem voor meer informatie contact op met Pascal Janssen (telefoon: 088- 900 95 00) of solliciteer direct door je reactie en CV te mailen naar work@valid.nl of door middel van het online sollicitatieformulier.

Een referentie onderzoek maakt onderdeel uit van de sollicitatie procedure.
We zien je reactie graag tegemoet.

Om direct te solliciteren klik hier:
http://tracking.onrecruit.nl/klik.php?v=8225&s=741


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 10-07-2012
Gezien: 17365 keer