Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Senior Netwerk Specialist (Microsoft /Citrix/VMware)

van Valid in Eindhoven

Senior Netwerk Specialist (Microsoft /Citrix/VMware)

De functie
De Senior Netwerk specialist is een technische topper die vanuit zijn vakgebied onze klanten ondersteunt op operationeel/tactisch niveau dan wel een prominente rol speelt tijdens projecten. In deze functie ben je bezig met complexe en uitdagende technische vraagstukken. Je voelt je thuis in gevirtualiseerde omgevingen. Je bent een bewezen specialist in Citrix/VMware/Windows omgevingen.

Voor onze klanten beheer, ontwerp en wijzig je op voorgenoemde technologieën gebaseerde infrastructuren. De complexiteit van je werkzaamheden is afhankelijk van je kennis en ervaring. Je bent een enthousiaste en gedreven professional en beschikt over goede contactuele eigenschappen. Je kunt goed samenwerken en hebt geen moeite met onder druk presteren. Daarnaast vind je het belangrijk om je (technische) kennis voortdurend te verbreden, te verdiepen en uit te dragen.

Als Senior Netwerk specialist ben je in staat om je kennis op een gestructureerde manier vast te leggen en te delen met je collega’s. Dit doe je onder andere door kennissessies te organiseren en je oplossingen op een begrijpelijke manier aan onze opdrachtgevers te presenteren.

In deze functie ga je onderdeel uitmaken van ons Solutions team dat centraal vanuit Eindhoven of vanuit de klantlocatie opereert. Binnen dit team ben je actief voor onze klanten waar wij op contractbasis beheer, project en migratie werkzaamheden uitvoeren.

Deelname in een standby rooster maakt onderdeel uit van de functie.

Functie-eisen
Om de functie van Senior Netwerk Specialist goed uit te kunnen voeren voldoe je minimaal aan de volgende voorwaarden:

HBO werk- en denkniveau;
• Minimaal vier jaar relevante werkervaring in vergelijkbare functie;
• Diepgaande kennis op de volgende aandachtsgebieden:
• Citrix / ESX;
SQL 2005/2008;
SMS 2003 / SCCM 2007;
• VMware ESX3.5/ VSphere;
• Microsoft certificering (min. MCSE 2003);
• VMware certificering.

Verder beschik je over:

• Uitstekend analytisch en probleem oplossend vermogen;
• Bekend met het (mee)werken in de beheerorganisaties volgens ITIL;
• Goede communicatieve en contactuele eigenschappen;
• Een positieve, klantgerichte houding.

Valid biedt je een goed salaris en een uitdagende positie bij een ambitieuze organisatie. Een positie waar je door je eigen inbreng mede vorm kunt geven aan de toekomst van Valid.

Onze secundaire arbeidsvoorwaarden bevatten onder andere:

• Een stimulerende bonusregeling;
• Een persoonlijk opleidingsbudget en carrière begeleiding;
• Een bijdrage aan je pensioen;
• Een lease-auto;
• Een laptop en een mobiele telefoon;
• Flexibele arbeidsvoorwaarden.

Valid biedt je een uitdagende positie bij een ambitieuze organisatie. Een positie waar je door je eigen inbreng mede vorm kunt geven aan de toekomst van Valid.

Valid biedt een goed salaris passend bij de zwaarte van de functie. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden maken het arbeidsvoorwaardenpakket extra interessant.

Over Valid
Valid is een onafhankelijke ICT dienstverlener. Ons motto is “Stay Ahead”. We laten onze klanten voorop lopen door de succesvolle inzet van ICT.

Onze betrokken professionals adviseren, realiseren en beheren oplossingen op het gebied van Business Intelligence, Infrastructures en Tailor-made Software. Door beheeractiviteiten over te nemen ontzorgen wij onze klanten (Managed Services). Onze ervaren Interim en Programmamanagers ondersteunen onze klanten bij het succesvol doorvoeren van complexe veranderingen.

Valid telt momenteel ruim 300 medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Maastricht en Utrecht opereren we local-for-local in het Midden en het Zuiden van Nederland.

Binnen de Valid organisatie is het onderdeel Valid Solutions in Eindhoven verantwoordelijk voor alle resultaatverplichte contracten die we met onze klanten hebben afgesloten. Valid Solutions richt zich als bedrijf op het midden en grootsegment van de ICT markt. Dit houdt in dat onze klanten een professionele partner verwachten die vakkundig en volwassen is, en daarnaast met kennis van zaken opereert.

Contactinformatie
Neem voor meer informatie contact op met Pascal Janssen (telefoon: 088- 900 95 00) of solliciteer direct door je reactie en CV te mailen naar work@valid.nl of door middel van het online sollicitatieformulier.

Een referentieonderzoek maakt onderdeel uit van de sollicitatie procedure.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We zien je reactie graag tegemoet.

Om direct te solliciteren klik hier:
http://tracking.onrecruit.nl/klik.php?v=8224&s=741


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 10-07-2012
Gezien: 16847 keer