Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Java Ontwikkelaar

van Gemeente Rotterdam in Rotterdam

Java Ontwikkelaar
Voor 36 uur per week

Gemeente Rotterdam
Rotterdam is in veel opzichten een voorloper, een stad die durft. Zonder durf had de modernste haven ter wereld niet in Rotterdam gelegen. Zonder durf was Rotterdam de wolken minder dicht genaderd. Zonder durf waren veel debatten over grootstedelijke problemen niet in Rotterdam gestart. Rotterdam zoekt medewerkers met bezieling, die hun verantwoordelijkheid nemen en ook de minder gebaande paden durven te betreden.

De ICT Ontwikkel Organisatie (IOO) is leverancier van het concern Rotterdam voor maatwerkoplossingen om de dienstverlening naar burger en bedrijfsleven te verbeteren. Het is een kennisorganisatie en partner voor haar opdrachtgevers. IOO ontwikkelt software volgens de agile principes met de nieuwste methoden en technieken binnen de kaders van de CIO en concernarchitectuur. De organisatie telt ondertussen 16 java developers en zal gedurende 2012 samengevoegd worden met een Rotterdams.Net-team, om zodoende een nieuw concernbreed expertisecentrum te vormen.

Programmeren is je passie, en je vindt het mooi om voor een wereldstad oplossingen te verzinnen om de burger beter van dienst te zijn en efficiencywinst voor de stad te realiseren.

De functie
Als Java-specialist realiseer je in verschillende rollen projecten, van technisch ontwerp tot en met de bouw en deployment. Dit doe je samen met je scrumteam en met de klant volgens de agile methode. Je stelt het technisch programmaontwerp op gebaseerd op de functionele wensen (user stories) en de niet-functionele eisen. Je optimaliseert het systeem voor wat betreft prestatie en capaciteit en je optimaliseert de werking van de database. Je doet dit onder meer door het organiseren en bijwonen van technisch ontwerpsessies en codereviews. Daarnaast voer je unit- en systeemtesten uit en deployments.

Vraag en aanbod?
Je hebt een afgeronde HIO-opleiding (Hogere Informatica Opleiding) en/of (Technische) Informatica. Je hebt tenminste 5 jaar ervaring met het programmeren in Java met moderne frameworks en tools zoals: Wicket, GWT, Maven, Spring, Selenium, EasyMock, Junit, Guice. Je hebt ruime ervaring met het aansturen van een scrumteam, estimating en planning van projecten en het opstellen van de userstories in overleg met de productowner. Je weet als geen ander je teamgenoten te coachen en te motiveren. Je bent een echte teamplayer, sociaal en gericht op het delen van kennis. Verder sta je natuurlijk open voor andere ideëen, methoden en technieken.

Je krijgt een werkplek in het hart van de stad waar je voor werkt, in een agile omgeving waar respect, waardering en innovatie van groot belang zijn. Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring bedraagt je salaris maximaal EUR 5.005,- (schaal 12) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Het betreft een tijdelijke vacature voor de duur van één jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Indien je niet aan bovengenoemde eisen voldoet, heeft het geen zin te solliciteren.

Ben jij onze nieuwe collega?
Je kunt direct solliciteren via de link:

http://GemeenteRotterdam.heeft-vacatures.nl/J/9904/V280/solliciteren

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jasper Sonneveld, tel. 06-22927232 of met Samira Kamhi, tel. 010-2672179.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Software Developer, Web Developer, ITer, Programmeur, Overheid.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 14-06-2012
Gezien: 17107 keer