Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Ervaren 1e lijns support systeembeheerder (m/v)

van Martin Schilder Group in Alkmaar

Ervaren 1e lijns support systeembeheerder (m/v)

De Martin Schilder Groep is dealer van Audi, Volkswagen, Volkswagen bedrijfswagens, SEAT en Škoda met 10 vestigingen in Noord Holland. Tevens zijn wij actief in lease, verhuur, schadeherstel, pompstations en financieringen en verzekeringen. Wij streven ernaar de interne en externe klanten beter dan verwacht te faciliteren en willen dat onze klanten enthousiast en zorgeloos autorijden. Wij zijn een betrouwbare, professionele en gedreven werkgever.

De afdeling Automatisering (standplaats Alkmaar) is op zoek naar een duizendpoot. Als 1e lijns support systeembeheerder heb je een vooraanstaande rol in het beheer, het optimaliseren en het verbeteren van onze gehele interne infrastructuur. Je participeert in uiteenlopende projecten. Je weet een goede veilige infrastructuur neer te zetten en te onderhouden.
In praktijk ben je ondermeer bezig met het diagnosticeren en uitvoeren van supportverzoeken volgens de juiste prioriteiten, je verzorgt en begeleid software updates, je geeft ondersteuning bij server en applicatie migraties, je installeert nieuwe werkplekken, bewaakt de doorlooptijden van incidenten, je verzorgt de uitgifte en registratie van hardware en maakt gebruikersprofielen aan.

Om de baan goed uit te kunnen voeren is het nodig dat je stressbestendig bent en een service en klantgerichte instelling hebt. Je bent communicatief vaardig om met iedereen in het bedrijf om te gaan. Naast goede technische kennis is zorgvuldig, zelfstandig en planmatig werken nodig. Je kunt de verschillende werkzaamheden zelfstandig de juiste prioriteit geven en bent assertief naar collega’s en interne klanten om de prioriteiten in de juiste volgorde te kunnen uitvoeren.

Voor de baan is een gerichte MBO opleiding en MBO werk- en denkniveau vereist. Je hebt minimaal
1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je technische kennis en werkervaring bevat minimaal Windows 7, XP professional, 2003 / 2008 server. Je hebt een (zeer)goede kennis van Microsoft Office, Microsoft Terminal Server en Citrix Metaframe 1.8 & XP. Het is een pre als je kennis hebt van Active Directory, GIDS, WinCar, Multivers, RentWise & LeaseWise. Omdat er gewerkt wordt op verschillende locaties in Noord Holland dien je in bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Je woont in Alkmaar of omgeving.

Bij Martin Schilder kom je in een dynamisch bedrijf, waar de klant altijd centraal staat. Naast een marktconform salaris bieden wij een uitdagende en veelzijdige functie met volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. We geven onze medewerkers veel eigen verantwoordelijkheid. De sfeer is informeel en persoonlijk.

Meer informatie over Martin Schilder vind je op www.martinschilder.nl en www.werkenbijmartinschilder.nl

Heb je vragen? Neem contact op met Erwin Zoet (ICT manager) via telefoonnummer 072-5410664

Solliciteren kan uitsluitend door je sollicitatiebrief en CV in te sturen via www.werkenbijmartinschilder.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 07-06-2012
Gezien: 16470 keer