Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Developer Business Intelligence

van Info Support BV in Utrecht

Ben jij een starter of voel jij je in je huidige bedrijf een nummer en ben jij toe aan een tweede stap in je carrière? Wil jij als Young Professional een beslissende rol spelen in de meest uitdagende IT-projecten binnen de top 500 klantenpallet? Wil jij, als BI’er verantwoordelijk zijn voor softwareontwikkeling van de klanten, waarbij jij als spin in the web fungeert? Als jou dit aanspreekt heeft Info Support een vacature voor een

Developer Business Intelligence

Functieomschrijving vacature Business Intelligence
Als Developer Business Intelligence ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van (fysieke) databases, ETL-processen en het ontwerpen en bouwen van analyse- en rapportageomgevingen. Tot je hoofdtaken behoren het ontwerpen en ontwikkelen van ETL-processen en Datawarehouse / Business Intelligence oplossingen. Door jouw werkzaamheden kan de data uit de bronsystemen worden geëxtraheerd en na bewerking in het Datawarehouse worden geladen.

Ook ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van een analyse-en rapportageomgeving. Hiermee kan de data als leesbare informatie worden gepresenteerd aan de gebruiker(s). Binnen jouw functie is het belangrijk dat je de gebruikers bij de inzet van de tools weet te ondersteunen. Als de informatiebehoefte, specifieke wensen en de doelen van de Datawarehouse/Business Intelligence oplossing nog niet (volledig) zijn vastgesteld, is het jouw taak om in overleg met de klant deze helder te krijgen. Hierbij kun je rekenen op gedegen begeleiding.

Info Support biedt
Naast de goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij je volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Door cursussen te volgen bij ons eigen Kenniscentrum blijf je op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen je vakgebied. Je wordt continu uitgedaagd doordat je bij diverse klanten – die tot de TOP 500 in de Benelux behoren – aan boeiende en interessante opdrachten zal werken.

Wij zoeken:
• Jonge, ambitieuze en klantgerichte collega’s
• Mensen met een afgeronde hbo- of universitaire opleiding en eventueel ervaring met databases, BI/OLAP-tools, ETL-tools en ontwerpmethodieken (Dimensional Modelling)
• Young professional IT’ers, die graag willen werken voor de grootste klanten (top 500)
• Mensen die vanuit pure interesse voor IT het vak, de klanten en de branche beter willen maken

4 goede redenen om bij Info Support te solliciteren
• Wij bieden je een gedegen opleidingstraject van minimaal 8 jaar (Life long Learning)
• Je wordt ingezet in een team dat verantwoordelijk is voor de verdere ontwikkeling van BI oplossingen bij onze klanten in Nederland
• Jouw collega’s van Info Support zijn pure vakmensen en IT is hun passie
• Een contract voor onbepaalde tijd.

Over Info Support
Info Support is een IT-dienstverlener die zorgt voor innovatieve en solide softwareoplossingen die organisaties ondersteunen in het realiseren van hun bedrijfsdoelstelling. Dit doen we met excellente vakmensen waarbij vakmanschap en passie voor ons werk centraal staan. Als het gaat om de achterliggende technologie kiest Info Support strategisch voor Microsoft (.NET, C#, SQL Server), Oracle (Fusion Middelware, Weblogic, Suite) en Java.

Direct reageren op de vacature Developer Business Intelligence?

Stuur dan je CV inclusief motivatie via onze sollicitatiepagina .

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 25-05-2012
Gezien: 16933 keer