Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Agile Testprofessional

van Info Support BV in Eindhoven

Werken om te leven of leven om te werken? Bij Info Support vinden professionals een warm bad. Als jij dat ook zoekt, kun jij onze nieuwe collega zijn.

Info Support heeft een vacature voor een

Agile Testprofessional

Functieomschrijving vacature Agile Testprofessional
Als Agile Testprofessional maak je deel uit van een ontwikkelteam en in overleg met de opdrachtgever en de projectmanager stel je acceptatiecriteria, kwaliteitscriteria en testdoelstellingen vast.

Tot je verantwoordelijkheden behoren het uitwerken van het testplan, waarbij je kunt denken aan het vaststellen van een testbasis, en de te gebruiken testspecificatietechnieken. Dan ga je bezig met het opstellen van testgevallen inclusief precondities en benodigde testdata, het (geautomatiseerd) uitvoeren van testen en het registreren en rapporteren van de testresultaten en adviseren over risico’s naar je projectmanager.

Functie-eisen vacature Agile Testprofessional
Je beschikt over een afgeronde hbo- of universitaire opleiding richting Informatica. Je hebt wellicht al een afgeronde testopleiding en certificering (bijvoorbeeld ISEB), ervaring met verschillende test specificatietechnieken en ervaring met test managementtools en gebruik van geautomatiseerde testtools, bij voorkeur Mercury en/of Rational. Je hebt ook al wat testervaring met ontwikkeltrajecten in .NET en Java en beschikt over goede, sterke communicatieve, adviserende en schriftelijke vaardigheden en een probleemoplossend vermogen en kun je uitstekend methodisch werken. Hiernaast ben je initiatiefrijk en analytisch sterk ontwikkeld.

Info Support biedt
Naast de goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij je volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Door cursussen te volgen bij ons eigen Kenniscentrum blijf je op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Je wordt continu uitgedaagd doordat je bij diverse klanten – die tot de TOP 500 in de Benelux behoren – aan boeiende en interessante opdrachten zal werken.

• een warm bad, waarin collega’s elkaar adviseren en waar nodig ondersteunen;
• acteren op het hoogste niveau;
• de mogelijkheid door training en scholing door te groeien (Life Long Learning Program);
• de meest uitdagende IT-projecten binnen een breed klantenpallet (top 500);
• een contract voor onbepaalde tijd;
• een team van professionals die gezamenlijk een doel hebben: het verbeteren van IT.

Over Info Support
Info Support is een IT-dienstverlener die zorgt voor innovatieve en solide softwareoplossingen die organisaties ondersteunen in het realiseren van hun bedrijfsdoelstelling. Dit doen we met excellente vakmensen waarbij vakmanschap en passie voor ons werk centraal staan. Als het gaat om de achterliggende technologie kiest Info Support strategisch voor Microsoft (.NET, C#, SQL Server), Oracle (Fusion Middelware, Weblogic, Suite) en Java.

Direct reageren op de vacature Agile Testprofessional?
Stuur dan je CV inclusief motivatie via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 27-04-2012
Gezien: 17603 keer