Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Applicatie beheerder

van R&D Media in Amsterdam

R&D Media is een internationaal opererend mediabedrijf in de online marketing, e-commerce en online lead generation, gevestigd in Amsterdam. De afdeling Operations, onderdeel van de afdeling IT, is verantwoordelijk voor het beheer van ons zelfgebouwde platform, bestaande uit een .NET en JAVA gedeelte. Wegens uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een applicatie beheerder.

Doel van de functie
Als applicatie beheerder ben je mede verantwoordelijk voor het monitoren en beheren van het platform. Je voert correctief, preventief en adaptief onderhoud uit aan applicaties en stelt bijbehorende rapportages op. Je rapporteert aan de Manager IT Operations.

Wij zijn op zoek naar een applicatie beheerder met 1-2 jaar relevante werk ervaring, het liefst in een middelgrote organisatie. De werk omgeving bij R&D Media is erg dynamisch, je moet in staat zijn om verschillende projecten naast elkaar succesvol af te handelen, waarbij tussendoor wijzigingen of up-dates verstrekt worden. Flexibiliteit, communicatie en willen meedenken met de business zijn hierbij belangrijke eigenschappen.

Profiel Applicatie Beheerder:

 • Kennis en ervaring met SQL; kan queries zelfstandig opstellen/ontwikkelen;
 • Op beheerniveau kennis en ervaring met JAVA heeft de voorkeur;
 • Op beheerniveau kennis en ervaring met Jboss, Oracle, MSSQL of IIS heeft de voorkeur;
 • Verantwoordelijk voor de monitoring van het platform: eerste –en tweede lijn support;
 • – Signaleert mogelijke knelpunten en reageert hier adequaat op – Lost incidenten op

  Kennis van Applicatie beheerder:
  Gebruikte systemen, OS en software binnen R&D Media: – Linux, wij gebruiken RedHat en CentOS – Microsoft server 2003 en 2008 – JAVAMSSQL server 2005 en 2008 – IIS, Apache, JBOSS, MSSQL, Oracle – Exchange 2007 en 2010 – CISCO

  Wie zijn wij?
  Het hoofdkantoor is gelegen op een toplocatie in het centrum van Amsterdam vlakbij het Leidseplein, waar de 70 collega’s een hechte club jonge mensen vormen van verschillende nationaliteiten en karakters. Op kantoor wordt er met plezier hard gewerkt en voor na het werk worden er geregeld sociale activiteiten georganiseerd.

  Wat bieden wij?
  Een uitdagende zelfstandige functie bij een innovatieve en internationale onderneming in een dynamische werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is. Enthousiaste en gemotiveerde collega’s! Marktconforme arbeidsvoorwaarden. R&D Media staat voor ontwikkeling; wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf kunnen halen door de ruimte te geven zelf met ideeën te komen.

  Interesse?
  Meer informatie is te vinden op onze corporate site www.rdmedia.com; ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan een motivatiebrief samen met CV.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 24-04-2012
Gezien: 17038 keer