Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Webapplicatie Ontwikkelaar

van Careyn in Utrecht

Webapplicatie Ontwikkelaar
Utrecht, 36 uur

De werkomgeving
Careyn is één van de grootste zorgorganisaties in Nederland. Careyn realiseert jaarlijks ruim € 480 miljoen omzet, bedient zo´n 100.000 klanten en biedt 14.500 medewerkers ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Het concern levert onder meer Thuiszorg, Kraamzorg, Verpleeghuiszorg en Maatschappelijke Dienstverlening in de provincies Zuid-Holland, Noord Brabant en Utrecht. Daarnaast verzorgen Careyn’s stafafdelingen ondersteunende diensten ten behoeve van de zorg en dienstverlening.

De afdeling Management Informatievoorziening heeft een vacature voor een webapplicatiebeheerder. Management Informatievoorziening is een kleine kennisintensieve afdeling van 6 fte en maakt onderdeel uit van de stafafdeling Finance en Control.

Als zorgorganisatie zijn we sterk in beweging en staan we de komende jaren voor flinke uitdagingen. Ook van de webapplicatiebeheerder verlangen we daartoe creativiteit en flexibiliteit.

De functie
Onze nieuwe webapplicatiebeheerder gaat specifieke webapplicaties, gericht op het stroomlijnen en verbeteren van de bedrijfsprocessen van het concern, ontwikkelen en verbeteren. Zoals bijvoorbeeld het verder ontwikkelen van een webapplicatie ter ondersteuning van het begrotingsproces van het concern. Momenteel werken we voornamelijk met SQL Server 2008, Reporting Services, ASP.net en Ext JS.

*De functie-eisen
Je volgt trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet. Ervaring met javascript frameworks (zoals Ext JS) en objectgeorienteerd programmeren is vereist. Je bent in staat een functioneel ontwerp om te zetten in een kwalitatief goede en werkende oplossing. Kennis van databases (zoals SQL server) is gewenst.

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG 60, maximaal € 4.166,81 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Bovendien kun je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Er wordt gestart met een jaarcontract, waarna er uitzicht is op een vast dienstverband.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Arjan Harmsen, Manager Management Informatievoorziening, telefoon 0346 – 58 14 11.

Solliciteren
Herken je jezelf in dit functieprofiel en wil je graag solliciteren?
Reageer dan via onderstaande link t.a.v. Suzette Blokland, directiesecretaresse Finance & Control, telefoonnummer 0346 – 58 14 92.

http://Careyn.heeft-vacatures.nl/W/9502/V280/solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Webontwikkelaar, Ontwikkelaar, Developer, Webdeveloper, Webdesign, Web, Internet, Ontwerp, Online, Content, HBO, DTP, Applicatie, Utrecht, Baan, Vacature, Werk, Functie, Job.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 23-04-2012
Gezien: 17663 keer