Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Ervaren Systeembeheerder Windows

van Kempen & Co in Amsterdam

Geautomatiseerde systemen spelen een cruciale rol in de dienstverlening van Kempen & Co. De ontwikkeling en het beheer van deze systemen vallen onder verantwoordelijkheid van de afdeling ICT, waar 35 professionals actief zijn.

Binnen onze ICT afdeling zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende technisch professional met uitgebreide Microsoft kennis.

Vanwege de groei die we doormaken zijn we op zoek naar een zelfstandige, ervaren collega die het uitdagend vindt om als technisch specialist aan de slag te gaan zonder daarbij voorbij te gaan aan de beheerwerkzaamheden van de bestaande omgeving. Je werkt in een moderne IT omgeving met nieuwe technologieën.

Het team van 3 Windows beheerders draagt binnen de ICT afdeling zorg voor een op Microsoft gebaseerde optimaal werkende omgeving. Op deze omgeving worden ongeveer 120 verschillende applicaties aan 450 kritische eindgebruikers aangeboden. Je neemt het voortouw in vernieuwingstrajecten waarbij inpassing in de bestaande infrastructuur en betrouwbaarheid voorop staan. Naast je rol in projecten voer je preventief en correctief onderhoud uit aan het bestaande serverpark, stel je waar nodig verbeteringen voor en draag je zelfstandig zorg voor de implementatie van deze verbeteringen.
Naast het beheer van de systemen heb je regelmatig contact met je ICT-collega’s uit andere teams en eindgebruikers en probeer je hun wensen te vertalen naar technische oplossingen.

Wie zoeken wij?
• Je beschikt over ruime (technische) kennis van en ervaring met recente versies van Windows en een breed scala aan Microsoft producten (Exchange, SQLserver, CRM, Sharepoint, Office enz.);
HBO werk en denk niveau / IT opleiding;
• Je kunt vanuit een klantgerichte houding zelfstandig, gedisciplineerd en nauwkeurig werken;
• Je bent flexibel en stressbestendig en houdt overzicht in tijden van grote drukte;
• Je kunt goed plannen en organiseren, met name het prioriseren van werk en diverse klantvragen;
• Je bent in staat zaken in een groter verband te plaatsen;
• Je bent bekend met ITIL-processen en gewend volgens deze processen te werken;
• Kennis van Tibco middleware of producten voor de aandelenmarkt is een pre.

Wat bieden wij?
• Een uitdagende, afwisselende functie in een professionele omgeving;
• Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen;
• Veel eigen verantwoordelijkheid;
• Goede mogelijkheden voor vakinhoudelijke ontwikkeling en persoonlijke groei;
• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsinformatie
Kempen & Co is een onafhankelijke Nederlandse merchant bank met activiteiten op het gebied van vermogensbeheer, effectenbemiddeling en corporate finance. Kempen & Co biedt diverse gespecialiseerde financiële diensten aan ten behoeve van institutionele beleggers, ondernemingen, financiële instellingen, (semi-) overheidsinstellingen, stichtingen en vermogende particulieren.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 20-04-2012
Gezien: 16916 keer