Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature ICT-starter

van RDW in Groningen

De RDW biedt een aantal ICT-starters een uitdagend 2-jarig traject van werken en leren met veel afwisseling en een goed salaris. Je doet ruime ervaring op in een gevarieerd programma binnen verschillende afdelingen van het ICT Bedrijf van de RDW in Groningen. En na afloop krijg je mogelijk een vast dienstverband.

Wat is ICT bij de RDW?
ICT speelt bij de RDW een cruciale rol, vanaf de klantvraag tot en met het volledige beheer van ICT-diensten. Denk daarbij aan informatiearchitectuur, ICT-consultancy, projectmanagement, informatieanalyse, ontwerp, software- en netwerkengineering, testen, applicatie- en systeembeheer, business intelligence, etc. Bij al die activiteiten groeien we mee met nieuwe technologieën en toepassingen voor de verdere professionalisering van onze diensten.

Waar kom je te werken?
Alle ICT-activiteiten zijn geconcentreerd in het ICT Bedrijf in Groningen, in een eigentijds en multifunctioneel ingericht pand langs de A7. Hier werken we in een open, informele en op samenwerking gerichte sfeer aan de verdere professionalisering van de dienstverlening aan onze klanten. We zijn sterk gericht op de inzet van Microsoft-technologie. Veel doen we zelf, deels besteden we werk uit. Steeds meer zijn we ons daardoor aan het ontwikkelen naar een ‘regie-organisatie’ die werkzaamheden die we uitbesteden goed aanstuurt.

Wat ga je doen?
Je gaat voor een periode van twee jaar aan de slag bij het ICT Bedrijf van de RDW, waar je ongeveer 300 collega’s krijgt. Het is de afdeling waar de afgelopen jaren veel interessante projecten zijn uitgevoerd. Denk maar eens aan het nieuwe rijbewijsdocument, de generieke elektronische berichtenbox die over enkele jaren honderden miljoenen brieven van de overheid gaat vervangen en aan het alcoholslot om het aantal verkeersslachtoffers terug te dringen.

Jouw interesse en kwaliteiten bepalen mede met welke werkzaamheden je aan de slag gaat. We hebben op dit moment behoefte aan starters op het gebied van functioneel beheer, testen, BizTalk (zowel bouw als infra-engineering) en applicatiebeheer. In een van die richtingen zul je door ons worden begeleid en verder opgeleid, met de bedoeling dat je verder doorgroeit. Voorop staat dat je je in die twee jaar breed ontwikkelt en waarbij wij zoveel mogelijk zullen ondersteunen met opleidingen die daarvoor nodig zijn. Je krijgt de kans om je op zoveel mogelijk terreinen te oriënteren. Je gaat bij verschillende teams aan de slag. Na die twee jaar bespreken we samen of een vast dienstverband bij de RDW iets voor jou is.

Wie zoeken we?
• Ambitieuze starters met een recent afgeronde hbo- of wo-opleiding in een van de volgende richtingen: Informatica, Bedrijfskundige Informatica, Technische Informatica of Bedrijfskunde met een sterke ICT-affiniteit.
• De ambitie om je verder te ontwikkelen in een bedrijf met een belangrijke maatschappelijke functie.

Wat bieden we?
Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden we een bruto maandsalaris van minimaal € 2.382,- en maximaal € 3.645,-, exclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. Je standplaats is Groningen.

Meer weten en solliciteren?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bert Koldijk, teammanager bij het ICT Bedrijf, tel. (050) 365 6266. Solliciteren op deze vacature kan tot 27 april 2012 via www.werkenbijderdw.nl of via onderstaande link:

http://RDW.heeft-vacatures.nl/I/9363/V280/solliciteren

RDW. Baanbrekend in mobiliteit
Iedereen kent de RDW: van de kentekens. Minder bekend is wat de RDW in brede zin doet en voor wie allemaal. We zijn een belangrijke pijler in de mobiliteitsketen, actief op uiteenlopende fronten. Innovatieve projecten die met mobiliteit te maken hebben, vragen niet zelden om inbreng van de RDW. Daarnaast zijn we betrokken bij vernieuwingen op voertuiggebied. In veel gevallen heeft ons werk ook een grote relevantie doordat het raakt aan actuele maatschappelijke thema’s. We beschikken over een groot reservoir aan kennis op het gebied van informatiesystemen en gaan innovatief te werk. ICT speelt een belangrijke rol in ons werk en we investeren continu in tijd en in geld om die rol optimaal te blijven vervullen. Al die activiteiten maken dat we een interessante werkgever zijn. Op elk niveau bij de RDW krijg je te maken met een aspect dat voor elke Nederlander van belang is: mobiliteit. Daar kun je in elke functie een stempel op drukken. Maar ook je persoonlijke ontwikkeling staat voor ons centraal, onder meer via ons unieke online lerensysteem. In combinatie met de platte organisatie, de informele werksfeer en de goede balans tussen werk en privé zijn we daardoor een aantrekkelijke werkgever.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden voor deze vacature zijn: RDW, ICT vacature, IT vacature, IT consultancy, IT projectmanager, IT ontwerp, AB, Applicatiebheerder, Systeembeheerder, Starter, Groningen, Delfzijl, Drachten, Drenthe, Assen, HBO, HTS, WO, TU, Informatica, Bedrijfskundige Informatica, Technische Informatica, Bedrijfskunde, Vacature, Werk, Baan, Job.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 16-04-2012
Gezien: 12320 keer