Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Engineer Cisco Unified Communications

van Simac ICT Nederland in Veldhoven

REAGEREN IS NIET LANGER MOGELIJKVACATURE IS REEDS INGEVULD!

Organisatie
Simac ICT Nederland levert een compleet dienstenpakket op het gebied van ICT-infrastructuren: consultancy, systeem- en netwerkintegratie, project management, facility management, managed services, onderhoud, detachering en productlevering. Met dit dienstenpakket verzorgt Simac voor haar klanten de complete cyclus van advies, ontwerp, implementatie en beheer.

Simac ICT Nederland werkt vanuit drie vestigingen: Veldhoven, Ede en Hoogeveen. Klanten bevinden zich verspreid over het hele land.

Functie
Als Engineer wordt je ingezet in verschillende rollen. Samen met andere collega’s kun je zowel als beheerder aan VoIP/IPT omgevingen werken als aan projecten in het land. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van Cisco UC omgevingen, met de daarbij behorende netwerkinfrastructuren. Je voert geplande changes voor beheerklanten uit en houdt de documentatie m.b.t. de te beheren omgeving bij.

De kerntaken/resultaatgebieden van de Engineer zijn:
• Het testen en implementeren van systemen en netwerken met als doel de opdracht technisch binnen de gestelde kaders optimaal op te leveren.
• Het analyseren en oplossen van problemen om deze zo snel en adequaat mogelijk terug te brengen naar het afgesproken service niveau bij de klant.
• Beheren van systemen en netwerken bij de opdrachtgever met als doel de afgesproken processen optimaal te laten verlopen.
• Overdracht van kennis en ervaring aan collega’s en klanten door middel van trainingen, instructies, evaluaties en installatieprocedures.

Je bent onderdeel van IPT/UC team. Binnen dit team leveren we diensten voor 3 verschillende UC platformen: Cisco, Mitel en Microsoft.

Profiel
De ideale Engineer heeft een brede kijk op de huidige en toekomstige ontwikkelingen met betrekking tot ICT-infrastructuren en schuwt enige technische detaillering niet. Je bent klantvriendelijk, denkt in oplossingen en mogelijkheden en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je hebt minimaal aantoonbare HBO werk- en denkniveau, verkregen door een combinatie van opleiding en ervaring, aangevuld met minimale certificering op het gebied van Cisco (CCVP). Naast de specifieke kennis op Cisco gebied ben je als Engineer ook meer dan geïnteresseerd in de andere platformen Mitel en Microsoft.

Wij bieden
Naast een prima salaris bieden wij je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals je dat van een professionele organisatie mag verwachten. Bij Simac zijn flexibele arbeidsvoorwaarden mogelijk. We bieden je een informele organisatie waarbij de goede onderlinge band tussen de collega’s van groot belang is.

Contact
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie! Je kunt deze mailen naar de afdeling HR via de onderstaande link:

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Simac ICT Nederland bv
Ter attentie van de afdeling HR
Postbus 340
5500 AH Veldhoven
Telefoon (040) 258 2717
Fax (040) 258 2730

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Trefwoorden voor deze vacature zijn: Engineer Cisco Unified Communications, Simac, Multimedia, VoIP, Voice over IP, Software, Senior Software Engineer, Technologie, IT, ICT, Netwerk, Testen, Solutions, Microsoft, Change management, Video conferencing, Videovergaderen, Microsoft, Mitel, Cisco, Implementeren, Implementatie, Veldhoven, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Noord Brabant, Gelderland, Weert, Limburg, Computer, ICT Infrastructuur, Development, HBO, HTS, Informatica, WO, ICT Projecten, Backup, Informatie, Service, Vacature, Job, Baan, Werk.

REAGEREN IS NIET LANGER MOGELIJKVACATURE IS REEDS INGEVULD!


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 03-04-2012
Gezien: 18657 keer