Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Netwerk Manager

van SCC Business Systems in Amsterdam

Vacature – Netwerk Manager

Algemeen
Je werkt mee aan complexe oplossingen op een grote verscheidenheid aan projecten. Denk hierbij aan implementaties en migraties van netwerkinfrastructuren, inrichtingen van communicatie- en managementoplossingen, beheer van de IT-infrastructuur in het algemeen en van het hart, zijnde het serverpark in het bijzonder. SCC is momenteel actief op de markt van klanten van 10 tot 100 werkplekken, echter opschalen naar grotere omgevingen staat in het groeiplan. De taken omvatten het hele traject van ontwerp -> bouw -> meedenken bij planning -> migratie -> configuratie -> installatie -> beheer.
Je wordt volop in staat gesteld om je de allernieuwste technologieën en ontwikkelingen eigen te maken o.a. door Microsoft opleidingen. Je werkt in teamverband op projectbasis vanuit kantoor of op locatie bij de eindklant.

Team
Het team krijgt momenteel een nieuwe impuls door de richting van managed services in te slaan. Het team werkt hecht samen. Kennisdeling, leergierigheid en nieuwsgierigheid staan centraal. Het doel is de server-infrastructuren waar mogelijk te standaardiseren en een integrale ICT-oplossing te ontwerpen, waarbij het beheer efficiënt en tegen een vast tarief wordt ingeregeld. Centraal staan services als domain controllers, mail/ communicatie, file/ print, databases, storage en backup. In complexere omgevingen komen virtualisatie en clustering voor. Uiteraard is security in alle gevallen een focuspunt.

Er wordt gewerkt met onder andere de volgende technieken:
• Windows Server 2003 en 2008 (Active Directory, Hyper-V)
• Terminal Services/ Remote Desktop Services
• Exchange Server 2003, 2007 en 2010
• Windows Small Business Server 2003 en 2008
• Sharepoint Server 2007 en 2010
SQL server 2000, 2005, 2008
• Windows XP, Vista en 7
• Routers en firewalls

Wat vragen wij
Ben je ervaren in één of meerdere van bovengenoemde technieken en wil je op innovatieve projecten met de nieuwste technologieën werken? Je hebt een HBO- of WO opleiding afgerond of functioneert op dat niveau. Je hebt een MCSA2003-certificering en bent up-to-date qua kennis en ervaring op het Microsoft platform. Ben je in het bezit van MCITP 2008 certificaten is dit een grote pre. Je beschikt over goede communicatieve kwaliteiten en kan zowel zelfstandig oplossend als in teamverband functioneren.

Wat bieden wij
SCC biedt een goed marktconform basissalaris plus een bonusvergoeding, gebruik van een auto, laptop en telefoon van de zaak, fijne collega’s en een hartelijk welkom. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden in specialisaties zoals bijv. virtualisatie, Exchange, Sharepoint, SQL. De netwerkafdeling slaat momenteel een nieuwe en groeiende weg in. Wij zoeken mensen die graag meegroeien!

NB. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 28-03-2012
Gezien: 18584 keer