Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Senior Infrastructuur Specialist

van Valid in Eindhoven

Je werkt voor onze unit “Solutions” voor onze Managed Services klanten, waarbij je centraal vanuit Eindhoven of vanuit de klantlocatie kan worden ingezet.

De Senior Infrastructuur specialist is een technische topper die vanuit zijn vakgebied onze klanten ondersteunt op operationeel/tactisch niveau dan wel een prominente rol speelt tijdens projecten. In deze functie ben je bezig met complexe en uitdagende technische vraagstukken. Je voelt je thuis in gevirtualiseerde omgevingen. Je bent een bewezen specialist in ESX / Windows omgevingen.

Voor onze klanten beheer en wijzig je op voorgaande technologieën gebaseerde infrastructuren. De complexiteit van je werkzaamheden is afhankelijk van je kennis en ervaring. Je bent een enthousiaste en gedreven professional en beschikt over goede contactuele eigenschappen. Je kunt goed samenwerken en hebt geen moeite met onder druk presteren. Daarnaast vind je het belangrijk om je (technische) kennis voortdurend te verbreden, te verdiepen en uit te dragen.

Als Senior Infrastructuur specialist ben je in staat om je kennis op een gestructureerde manier vast te leggen en te delen met je collega’s. Dit doe je onder andere door kennissessies te organiseren en je oplossingen op een begrijpelijke manier aan onze opdrachtgevers te presenteren.

Deelname in een standby rooster maakt onderdeel uit van de functie.

Functie-eisen

Om de functie van Senior Infrastructuur Specialist goed uit te kunnen voeren voldoe je minimaal aan de volgende voorwaarden:
HBO werk- en denkniveau;
• Minimaal vier jaar relevante werkervaring in vergelijkbare functie;
• Diepgaande kennis op minimaal 2 van de volgende aandachtsgebieden:
o ISA 2006 / TMG;
o Exchange 2003/2007;
o SQL 2005/2008;
o SMS 2003 / SCCM 2007;
o VMware ESX3.5/ VSphere;
• Microsoft certificering (min. MCSE 2003);
• VMware certificering.

Verder beschik je over:
• Uitstekend analytisch en probleem oplossend vermogen;
• Bekend met het (mee)werken in de beheerorganisaties volgens ITIL;
• Goede communicatieve en contactuele eigenschappen;
• Een positieve, klantgerichte houding.

Kennis van en ervaring met de volgende producten is een pré:
• DPM2007;
• RSA;
• NetApp;
• EMC;
• Cisco;
• Juniper.

Valid biedt je
Valid biedt je een goed salaris en een uitdagende positie bij een ambitieuze organisatie. Een positie waar je door je eigen inbreng mede vorm kunt geven aan de toekomst van Valid.

Onze secundaire arbeidsvoorwaarden bevatten onder andere:
• Een stimulerende bonusregeling;
• Een bijdrage aan je pensioen;
• Een lease-auto;
• Een laptop en een mobiele telefoon;
• Flexibele arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast bieden wij je, als voorop wil blijven lopen, alle mogelijkheden om je verder te blijven ontwikkelen. Bij ons draait het naast tevreden klanten zeker ook om tevreden medewerkers!

Contact informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marcel Moors, Teammanager op 088-9009500.

Valid
Valid is een onafhankelijke dienstverlener in de Informatie & Communicatie Technologie. Onze klanten kunnen rekenen op pragmatische adviezen op het gebied van ICT Infrastructuren, Tailor-made Software en Business Intelligence. Adviezen die we succesvol implementeren waarna we ook nog eens de zorg voor het beheer uit handen nemen. We kunnen onze diensten verlenen op basis van een resultaatverplichting of op nacalculatie basis.

Bij het uitvoeren van opdrachten verdiepen we ons eerst vérgaand in de situatie en uitdagingen van onze klant. Die achtergrondinformatie combineren we met onze ICT-expertise tot naadloos passende oplossingen. Dat leidt tot de gewenste business benefits. Denk aan kostenverlaging, verscherping van focus, kwaliteitsverhoging en een kortere time-to-market. Daarmee bezorgen we onze klanten een voorsprong. Vandaar ons motto ‘Stay Ahead’.

Onze organisatie telt ruim 300 ervaren medewerkers die zelf ook voorop willen blijven lopen in hun vak. Daarvoor krijgen ze alle kans bij Valid. Voeg dat bij de persoonlijke aandacht, prima arbeidsvoorwaarden en een collegiale sfeer en het is duidelijk waarom de medewerkers sterk betrokken zijn bij ons bedrijf en onze klanten.

Valid opereert local-for-local vanuit vestigingen in Eindhoven, Maastricht en Utrecht bij tal van gerenommeerde grote en middelgrote organisaties in het midden en het zuiden van Nederland. We ondersteunen klanten die beheeractiviteiten bij ons uitbesteden vanuit Eindhoven. Deze dienstverlening kent letterlijk en figuurlijk geen grenzen.

Solliciteren is enkel mogelijk via deze link:

Solliciteer via deze link


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 13-03-2012
Gezien: 19236 keer