Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature SQL Server specialist

van Cwize B.V. in Amsterdam

Wij zoeken: een SQL-goeroe!

Cwize is een ambitieuze jonge organisatie die in een nichemarkt voor haar klanten reporting en interface oplossingen bouwt en serviced op basis van MS SQL Server technologie. We bieden zowel standaard als maatwerk oplossingen die op locatie van de klant, of in een gehoste omgeving bij Cwize, gebouwd worden.

Voor de uitbreiding van ons ICT-team zoeken wij een enthousiaste en flexibele SQL-goeroe met klantgevoel. Bij Cwize zal geen week er hetzelfde uitzien. De ene keer werk je aan een maatwerk project op locatie van de klant (door heel Nederland), de andere keer ontwikkel je mee aan onze standaard applicatie of service je onze hosting klanten in het gebruik van hun reporting-omgeving. Flexibiliteit en goede communicatie met de interne en externe klant zijn daarom een belangrijke vereiste voor de job.

Verder vragen wij de volgende ervaring/kennis:
• afgeronde opleiding op HBO niveau
• tenminste 3 jaar ervaring met SQL Server (en tenminste SSAS)
• ervaring in het ontwikkelen van data warehouses
• ervaring in het ontwikkelen en testen van kubussen
T-SQL
SQL Server SSRS en SSAS
• .NET
SSIS is een pre

Wij bieden een veelzijdige en afwisselende werkomgeving in een ambitieus team, waar jouw input belangrijk wordt gevonden.

Uiteraard bieden we een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. een auto van de zaak, een laptop en smartphone van de zaak.

Interesse in deze functie?
Mail jouw CV en motivatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie kun je bellen met Martijn Groot op 020-4524626 of mobiel op 06-34736479.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 05-03-2012
Gezien: 18740 keer