Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Medewerker ICT

van Buro Scandinavia BV in Amsterdam

Reizen naar Scandinavië, Finland, de Baltische Staten, IJsland, Groot-Brittannië en Ierland wordt steeds populairder. Daarom reizen inmiddels meer dan 75.000 mensen met ons naar deze prachtige, groene bestemmingen.

Buro Scandinavia BV is een gezonde, groeiende organisatie en marktleider voor individuele vakanties naar Noordwest-Europa. Wij worden al jaren door de Nederlandse reiswereld gekozen tot beste reisorganisatie op Scandinavië en Groot-Brittannië.

Op ons kantoor te Amsterdam werken ca. 50 mensen dagelijks aan het tot stand komen van vakantie- en incentivereizen van onze merken: Buro Scandinavia, Buro Britain en Big Ben Tours . Buro Scandinavia BV is een volle dochter van Stena Line BV Holland.

Wij zijn op zoek naar een:

Medewerker ICT m/v

De uitdaging
In een klein team ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de ICT-voorzieningen in onze organisatie. Je houdt je bezig met netwerk- en hardwarebeheer, functioneel beheer en biedt ondersteuning aan je collega’s van op gebied van ICT. Je bent het aanspreekpunt bij problemen met PC’s printers, etc. Je houdt de documentatie van de ICT-organisatie bij. Je leert werken in een Windows en Linux omgeving en voor het functioneel beheer volg je, waar nodig, trainingen.

Je profiel
Je beschikt over een MBO-4 ICT opleiding, bij voorkeur aangevuld met enkele jaren werkervaring. Je hebt kennis van of ervaring met Virtualisatie, Netwerken, Windows 7/2008, Office 2003-2010 en systeembeheer.

Je bent flexibel, stressbestendig en werkt snel en accuraat. Je kunt goed werken in teamverband, bent gewend vooruit te denken en pakt zaken snel op. Je hebt een servicegerichte instelling en communiceert gemakkelijk met de verschillende gebruikers. Daarbij beheers je de Engelse taal in woord en geschrift. Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Ons aanbod
Het doel is een vast dienstverband. Wij bieden een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hebben een open, motiverende en informele cultuur. Resultaat en daarbij plezier in je werk staan bij ons voorop. De professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s staat centraal.

Sollicitatie en informatie?
Spreken werk en bedrijf je aan en voldoe je aan één van bovenstaande profielen, stuur dan je sollicitatie voorzien van je CV t.a.v. dhr. J. Niesing via de onderstaande link:

http://BuroScandinaviaBV.heeft-vacatures.nl/M/9087/V280/solliciteren

Of per post naar:
Buro Scandinavia BV
Vacature Medewerker ICT
Postbus 95260
1090 HG Amsterdam

James Wattstraat 100
1097 DM AMSTERDAM
Kijk ook op: www.buroscandinavia.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden:Allround ICT’er, Medewerker ICT, Amsterdam, Diemen, Amstelveen, Haarlem, Support, systeembeheer, Ondersteuning, Beheer, Internet, Intranet, Software, Hardware, MBO, HBO, IT, ICT, Automatisering, Reisbranche, Horeca, Toerisme, Recreatie, Noord-Holland, Hoofddorp, Vacature, Baan, Werk, Functie, Job.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 02-03-2012
Gezien: 19144 keer