Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Webmaster

van Hakvoort Professional in Emmeloord

Wanneer je ons enthousiaste team van medewerkers zou vragen wat ze het meest aanspreekt in hun werk, dan is dat ongetwijfeld de prettige sfeer en de no-nonsense cultuur. Werken bij Hakvoort Professional betekent afwisseling en een grote mate van zelfstandigheid binnen een gezonde onderneming. Met zes vestigingen in Nederland zijn wij toonaangevend totaalleverancier binnen de horeca non-food sector en richten wij ons op kwaliteit, innovatie en expansie. Onze zeer gevarieerde klantenkring en het uitgebreide assortiment grootkeukenapparatuur zorgen ervoor dat geen dag bij Hakvoort Professional hetzelfde is. Zo blijven onze medewerkers geïnspireerd en gericht op kwaliteit en innovatie. Als ambassadeurs van Hakvoort Professional streven zij naar een duurzame relatie met onze afnemers. Hierbij zijn hun kennis van zaken, aandacht en inlevingsvermogen onontbeerlijke eigenschappen. In totaal zijn binnen ons bedrijf 250 mensen werkzaam in een breed scala van functies.

Wij hebben op het hoofdkantoor in Emmeloord momenteel de volgende vacature:

Webmaster (fulltime)

Als organisatie willen wij ons zichtbaar blijven onderscheiden door het inzetten van deskundig, toegewijd, betrouwbaar, flexibel en succesvol personeel. Door de snelle ontwikkelingen op het gebied van internet, marketing en e-commerce, willen wij ons marktaandeel blijven versterken. Op het gebied van internet, marketing en e-commerce krijgt u te maken met het meedenken over en coördineren van de ontwikkeling, optimalisering, implementatie en onderhoud van verscheidene websites / webwinkels / webportals. Als Webmaster adviseert u in deze ook het management en werkt u nauw samen met onze afdeling marketing/reclame/dtp. Op veel gebieden overlappen internet marketing en marketing/reclame/dtp elkaar. Tenslotte ondersteunt u bij het ontwikkelen en optimaliseren van koppelingen met onze huidige ERP applicatie.

Profiel:

  • Voor deze veelzijdige functie zijn wij op zoek naar een collega die:
  • basiskennis heeft van HTML, PHP, Javascript, CSS, XML en SQL;
  • kennis heeft van de meest gebruikte software ontwikkelmodellen;
  • kennis heeft van QA testmethoden;
  • gevoel heeft bij Internet Marketing; zoekmachine optimalisatie, website analyses/ontwikkeling etc.
  • ervaring heeft met Google Analytics en Google Adwords;
  • positief is en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • resultaat- en doelgericht is en denkt in oplossingen;
  • zich zowel zelfstandig als ook in een team kan profileren;
  • een uitstekende beheersing heeft van de Engelse taal.

Werkzaamheden:
Binnen de organisatie wordt gewerkt voor meerdere bedrijven in verschillende marktsegmenten. U draagt als Webmaster zorg voor alle bedrijven waar voor de verschillende disciplines met diverse webtools worden gewerkt. U draagt zorg voor de doorontwikkeling en coördinatie van de huidige opgeleverde producten… kortom een spin in het WEB!

Opleiding:
U heeft de mogelijkheid om zowel interne als externe opleidingen te gaan volgen waarbij u de kennis welke nodig is voor de functie zich eigen kunt maken. Ook heeft u de mogelijkheid om verdere opleidingen te volgen, zodat u zich kunt blijven ontplooien binnen onze organisatie. Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid om uw huidige studieovereenkomst over te nemen!

Wij bieden:
Een inspirerende, zelfstandige baan met eigen inbreng in een groeiende, innovatieve en informele organisatie.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
U mag naar eigen keuze uw pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden vast stellen.

Salaris:
Uw salaris is afhankelijk van uw kwaliteit en ervaring en zal naar niveau worden ingedeeld.

Sfeer proeven:
U bent altijd van harte welkom na afspraak om vrijblijvend ons filiaal te bezoeken. Als na het sollicitatiegesprek de wederzijdse intentie bestaat om met elkaar verder te willen gaan, bestaat voor u de mogelijkheid om met een collega samen een dag proef te draaien en het bedrijf en uw werkzaamheden te leren kennen.

Heeft u interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag uw motivatie met CV! U kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier . Voor vragen en meer informatie over de functie neemt u contact op met Alfons Meijer op nummer 0527-635635. Website: Website

Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 28-02-2012
Gezien: 18509 keer