Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

part time ICT vacature Junior Sjablonen Ontwikkelaar

van Carerix in Delft

Organisatie

Carerix ontwikkelt web-based recruitment & staffing software voor bedrijven als Randstad, Manpower en Adecco. Met gebruikers in Europa, Noord-Amerika, Aziƫ en Australiƫ mag je Carerix gerust een internationaal bedrijf noemen.

Het Carerix Recruitment & Staffing platform behoort reeds tot het beste ter wereld maar we willen altijd beter. Daarom zijn wij voor onze vestiging in Delft op zoek naar een Sjablonen Ontwikkelaar.

Functie

Je maakt deel uit van een team jonge enthousiaste en gedreven product ontwikkelaars. En als lid van dit team werk je aan gecodeerde sjablonen voor emails en rapportages voor het Carerix web based CRM systeem voor Recruitment en Staffing organisaties.
Bij het ontwikkelen van sjablonen werk je voornamelijk met HTML, CSS, JavaScript, JSON, Ajax en CxScript. Met deze middelen werk je onder meer aan interactieve rapportages die gebruikers overzicht bieden en inzicht geven in de resultaten van hun inspanningen.

Functie eisen

Je hebt kennis van:

Conditioneel programmeren (If, then, else statements)
Query Language (PHP) en databases (MySql, Postgres)
Javascript, XML, HTML en CSS

Het is een voordeel als je ervaring hebt met:

vormgeving ( voor rapportages, dashboards en emails )
samenstellen van rapportages
ervaring in een dergelijk functie

Je bent minimaal 3 fulltime dagen per week beschikbaar. Doe je een gerelateerde studie en kan je minimaal drie hele dagen werken voor een langere periode inclusief vakantie periodes, solliciteer dan ook.

Aanbod

Werk is inspirerend als het uitdagingen biedt. Immers, uitdagingen bieden kansen om je professioneel te ontwikkelen en zo samen verder te komen. Deze functie biedt jou die uitdagingen en tevens de mogelijkheden je ook op andere vlakken te ontwikkelen Weten welke ? Neem dan contact met ons op en ga het gesprek aan.

Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 21-02-2012
Gezien: 18968 keer