Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Web Developer

van Quel in Rotterdam

Web Developer
Fulltime, 38 uur

Omschrijving
Quel is per direct op zoek naar een energieke en gedreven Web Developer die graag zijn/haar tanden zet in complexe materie!

Profiel
Wij zijn op zoek naar iemand die beschikt over een sterk analytisch vermogen, die wilt werken in een leuke, dynamische en snel groeiende organisatie, en die de ambitie heeft om de nummer 1 te zijn in Nederland op het gebied van B2B lead generatie.
Ben jij een Web Developer die in staat is om zich snel complexe materie eigen te maken? Die graag met ons applicaties ontwikkelt met de nieuwste technologie? En die makkelijk communiceert? Dan ben je de ideale kandidaat!

Werkzaamheden
Als Web Developer voer je zelfstandig of in kleine teams projecten uit voor de ontwikkeling en de uitbreiding van onze online producten. Onder de verantwoordelijkheden vallen ook het testen en opleveren van de software. Daarnaast verricht je taken in het kader van applicatiebeheer.

Software ontwikkeling vindt met name plaats op basis van open source software en platformen zoals Java. Als database platform wordt SQL gebruikt.

Functie eisen:
• Een (bijna) afgeronde HBO opleiding
• Analytisch, probleemoplossend en leergierig
• Goede communicatieve vaardigheden en sociaal vaardig
• Stressbestendigheid
• Affiniteit met Java
• Affiniteit met SQL Server
• Affiniteit met HTML, CSS en XML
• Gevoel voor humor

Wij bieden:
We bieden je een uitdagende en veelzijdige functie in een mooi bedrijf, binnen een dynamische organisatie met leuke collega’s.

Fulltime (38 uur) op basis van een marktconform salaris.

Over Quel
Quel is een snel groeiende organisatie op het gebied van lead generatie, met als voornaamste dienst een gespecialiseerde index voor bedrijven, producten en diensten in de maakindustrie. Daarnaast ontwikkelen wij online matchconcepten voor beursorganisaties en APP’s voor mobile devices. Quel heeft de afgelopen tien jaar een indrukwekkend trackrecord opgebouwd bij vele zakelijke klanten in diverse branches.

Quel is een dochteronderneming van VNU Exhibitions Europe (VNU EE). VNU EE brengt ontmoetingen tot stand die leiden tot waardevolle relaties en salescontacten. Zij doet dit middels een marktleidend pakket van vak- en consumentenbeurzen, Strategie Summits en een groeiend aantal online en databasemarketing activiteiten

Solliciteren:
Enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct via onderstaande link:

http://Quel.heeft-vacatures.nl/W/8994/V280/solliciteren

Heb je naar aanleiding van bovenstaande vragen? Aarzel dan niet en neem contact op met Jurg Benders op telefoonnummer 06-24519270.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Web Developer, Web Development, ICT, IT, SEO, Projectmanagement, Project, Starter, Young Professional, Professional, HBO, Universiteit, HTML, CSS, XML, Java, Applicaties, Android, App, Application, Applicatie, iPhone app, iPhone, Apple, iPad, Android app, Event, Evenementen, Analytisch, Creatief, Beurzen, E-mail, E-mail Marketing, Webshop, Leads, Lead retrieval system, Rotterdam, Den Haag, Spijkenisse, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Zoetermeer, Zuid Holland, Vacature, Werk, Baan, Job, Functie.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 17-02-2012
Gezien: 18281 keer