Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Test Engineer Fulltime Barendrecht

van G4S Security Services BV in Barendrecht

Bedrijfsonderdeel: Corporate
Standplaats: Barendrecht
Aantal uren per week: 40-40

De functie
Ben jij op zoek naar een fulltime ICT functie binnen een professionele organisatie en heb je een passie voor testautomatisering? Vind je het leuk om uitgedaagd te worden door jezelf, G4S en onze interne klanten. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als onze nieuwe test engineer zorg je in deze functie ervoor dat maatwerk (intern of extern ontwikkeld) applicaties, of ingekochte producten zoals Microsoft Dynamics, BizTalk en Harmony functioneel en technisch worden getest. Deze testwerkzaamheden voer je uit op basis van nieuwe of bestaande (die jij zelfstandig aanpast) testplannen en testscenario’s. Bij grote testen zullen de testplannen en testscenario’s onder jouw coördinatie worden uitgevoerd door mensen in de business, waarbij jij toeziet op de kwaliteit van testen en het testrapport zal vervaardigen. Jij bepaalt op basis van de testresultaten of de software wordt vrijgegeven voor productie of levering aan onze interne organisatie. De software engineer en analist zijn je sparringpartners met wie je eventueel je bevindingen overlegt om hertesten uit te voeren. Als ervaren test engineer snap jij als geen ander dat geautomatiseerd testen een noodzaak is bij software ontwikkeling. Binnen deze functie zal je dan ook werken aan het opzetten en realiseren van geautomatiseerde testen aan de hand van de door jouw ontwikkelde testplannen en testscenario’s.

Wat deze functie leuk maakt is dat je zowel zelfstandig als in overleg met de software engineer en de analist de te volgen teststrategie bepaalt. Ook stel je de juiste testscenario’s samen. Deze testscenario’s ontwikkel je zelfstandig en je zorgt ervoor dat deze up to date blijven als er nieuwe eisen worden geïmplementeerd. Het testen van de functional en non-functional requirements samen met het voorkomen van regressie staat centraal. Als motiverende teamplayer heb je een positief kritische instelling en jouw bevindingen koppel je zowel mondeling als schriftelijk terug aan het ontwikkelteam zodat gewenste wijzigingen doorgevoerd kunnen worden. Bij bevindingen geef je ook naar jouw inzicht de impact aan van de bevinding op de applicatie en het doel wat de applicatie behelst. Jij kan overzien wat het risico is dat gepaard gaat met de bevinding en een advies uitbrengen naar het team over de prioriteit. Als er bevindingen zijn die “blocking” zijn voor bijvoorbeeld een live-gang, kan je dit onderbouwen en overtuigend brengen aan het team. Als test engineer ben je in staat om een nieuwe testomgeving op en uit te bouwen binnen onze research & development afdeling. Naast het functioneel en technisch testen ben je verantwoordelijk voor het redigeren van de (technische) documentatie, schrijf je de handleiding voor de applicatie en geef je eventueel training aan eindgebruikers. Ten slotte begeleid je de klant bij de acceptatietest. Een uitdagende functie waarin de klant en eindgebruiker centraal staan en je streeft naar een perfect resultaat!

Wij vragen
De ideale kandidaat voor deze functie beschikt over:
• Een afgeronde HBO-ICT opleiding richting bedrijfsinformatica
• Minimaal 3-5 jaar ervaring als test engineer
• Kennis van, en ervaring met TMAP Next en met virtuele omgevingen zoals VMware (pré)
• Ervaring met geautomatiseerd testen
• Ervaring met (complexe) ICT organisaties

Daarnaast ben je:
• Analytisch- en probleemoplossend
• Sociaal vaardig en overtuigend
• Stressbestendig, klantgericht en communicatief sterk

Wij bieden
Een leuke, afwisselende functie bij één van de grootste werkgevers ter wereld. Bij G4S waarderen wij jouw prestaties en bieden we je kansen. Daarnaast kun je bij ons rekenen op:
• Een marktconform salaris inclusief 8,5% vakantietoeslag
• Een zeer aantrekkelijke winstdelingsregeling
• Een mobiele telefoon en een leaseauto inclusief tankpas
• Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en trainingen
• Een locatie in Barendrecht dichtbij uitvalswegen en openbaar vervoer

Interesse?
Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie via de ‘solliciteer direct’ button onderaan de vacature. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer N. Doerga (Corporate Recruiter) op 020-4307658.

Houd er rekening mee dat een assessment deel uitmaakt van de selectieprocedure. De sollicitatiegesprekken zullen mogelijk plaatsvinden in Amsterdam.

http://www.connexys.nl/werkenbijg4ssite/page.html?p_sfw_id=400&adv_adv_id=7741


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 30-12-2011
Gezien: 19237 keer