Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Analist Fulltime Barendrecht

van G4S Security Services BV in Barendrecht

Bedrijfsonderdeel: Corporate
Standplaats: Barendrecht
Aantal uren per week: 40-40

De functie
Ben jij een ervaren ICT analist die ervaring heeft met het vertalen van de wensen van de business in IT oplossingen? Ben je daarnaast bekend met projectmanagement en vind je het leuk om in een grote organisatie te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als analist ga je deel uit maken van ons innovatieve research en development team in Barendrecht dat volop in ontwikkeling is. Als onze nieuwe analist ga je de wensen van de interne klant analyseren om zo een goede match te maken tussen techniek en de klantwens. Aanpassingen die door de interne klant gewenst zijn binnen hun IT omgeving worden door jou vertaald naar een Functioneel en Technisch ontwerp dat voorziet in deze wens. Wensen van de klant kunnen soms lastig implementeerbaar zijn, of de klant heeft niet het zicht op de impact van een wens, waardoor het van belang is dat jij als ervaren analist creatief bent en met alternatieven komt en deze in overleg met de klant weet te implementeren met innovatieve ICT technologie. Wat deze functie uniek maakt bij G4S is dat je intensief wordt betrokken bij projecten, waarin je veel samen werkt met (interne of externe) software engineers, een ICT projectleider, ICT consultant en natuurlijk de beheer organisatie. Tijdens het project zorg je voor afstemming tussen alle partijen en faciliteer je het ontwikkelen van de software door het verduidelijken van de eisen en wensen tot concreet te implementeren functionaliteiten. Naast de projectwerkzaamheden speel je een belangrijke rol in het onderzoeken van nieuwe technologieën en toets je de inzetbaarheid van deze technologieën in ons ICT-landschap, Als ervaren analist geloof jij in de principes achter Agile software development en ben je gefocust op het toevoegen van business value voor de klant.

Jij hebt als analist veel invloed op hoe wij applicaties inzetten en realiseren, daarbij weet je creatief om te gaan met het managen van de wensen van je interne klant. Ook fungeer je als vraagbaak voor de software engineers tijdens de ontwikkelfase en stel je de technische specificaties op. Je bent betrokken bij de uitvoering van het testen van de opgeleverde programmatuur en het assisteren bij het oplossen van fouten. Als analist ben je een motiverende teamplayer met een positief kritische instelling, bepaal je de oplossingsrichting en stem je deze af. Uiteindelijk ben je als analist eindverantwoordelijk voor het ontwerp van de ontwikkelde software applicaties en mede verantwoordelijk voor het succesvol implementeren van de gewenste functionaliteiten. Hierbij hoort natuurlijk ook jouw initiële inschatting van het werk en ben je in staat om inschattingen van het uit te voeren werk te leveren in de verschillende fases van de realisatie.

Wij vragen
Voor de functie Analist Barendrecht vragen wij:
• Minimaal HBO informatica
• Minimaal 3-5 jaar programmeerervaring (C# of Java)
• Ervaring met het toepassen van verschillende design patterns zoals MVC en IoC
• Kennis van webtechnologieën zoals HTML, CSS, Javascript, SOAP, REST
• Kennis van object oriëntatie en persisteren van data in een RDBMS (door middel van een ORM laag)
• Kennis van en ervaring met systeem modellering door middel van UML
• Ervaring met requirement specificatie en een op Agile gebaseerde ontwikkelmethodiek
• Ervaring met (complexe) ICT organisaties

  • Daarnaast ben je:*

• Analytisch- en probleemoplossend
• Stressbestendig en resultaatgericht
• Creatief en overtuigend

Wij bieden
Een leuke, afwisselende functie bij één van de grootste werkgevers ter wereld. Bij G4S waarderen wij jouw prestaties en bieden we je kansen. Daarnaast kun je bij ons rekenen op:
• Een marktconform salaris inclusief 8,5% vakantietoeslag
• Een zeer aantrekkelijke winstdelingsregeling
• Een mobiele telefoon en een leaseauto inclusief tankpas
• Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en trainingen
• Een locatie in Barendrecht dichtbij uitvalswegen en openbaar vervoer

Interesse?
Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie via de ‘solliciteer direct’ button onderaan de vacature. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer N. Doerga (Corporate Recruiter) op 020-4307658.

Houd er rekening mee dat een assessment deel uitmaakt van de selectieprocedure. De sollicitatiegesprekken zullen mogelijk plaatsvinden in Amsterdam.

http://www.connexys.nl/werkenbijg4ssite/page.html?p_sfw_id=400&adv_adv_id=8061


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 30-12-2011
Gezien: 18178 keer