Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Netwerk Specialist

van PinkRoccade Healthcare in Apeldoorn

Het ZorgComputercentrum van PinkRoccade Healthcare onderscheidt zich van andere rekencentra omdat het speciaal is ingericht voor de gezondheidszorg. Zorgverlening vindt 24×7 plaats. De automatisering van zorgorganisaties is geen dag of nacht meer te ‘sluiten’ en moet in zeer hoge mate beschikbaar zijn. Dit stelt specifieke eisen aan de faciliteiten en de beheerders. Daarnaast zijn patiëntgegevens privacygevoelig. Onze professionals hebben als geen ander kennis van de gezondheidszorg en weten hoe te handelen in precaire situaties.

De afdeling Technisch Infrastructuur Beheer, die onderdeel uitmaakt van het ZorgComputercentrum Services, draagt zorg voor optimale beschikbaarheid en continuïteit van het ZorgComputercentrum. In het ZorgComputercentrum is alle apparatuur meervoudig uitgevoerd en zijn de hoogste eisen van toepassing op de stroomvoorziening, klimaatbeheersing en toegangsbeveiliging. Ook de mogelijkheden voor monitoring en diagnose van systemen en communicatievoorzieningen zijn geavanceerd en ondersteunen het werk van technisch beheerders optimaal.

Voor onze afdeling Technisch Infrastructuur Beheer zoeken wij een enthousiaste:

Netwerk Specialist

Wat ga je doen?
In deze afwisselende functie ben je hét aanspreekpunt voor de klant als het gaat om het ontwerp, inrichting en beheer van het netwerk in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om firewall beheer, een Network Management Station onderhouden of een virtueel netwerk installeren, alles passeert de revue. Je draagt zorg voor de beschikbaarheid, continuïteit en beveiliging van zowel interne netwerken als netwerken bij klanten. Daarnaast ben je als coördinator van de afdeling mede verantwoordelijk voor de inzet, resultaten en ontwikkelingen binnen de afdeling datacommunicatie.

Wat vragen wij van jou?
• Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
• Meerdere jaren ervaring als netwerk specialist in een complexe ICT omgeving;
• Ervaring met aansturing en ondersteuning van collega’s;
• Cisco gecertificeerd is een pre;
• Kennis van beheermethodieken zoals ITIL;
• Je bent een gedreven en ondernemend persoonlijkheid die resultaten combineert met creativiteit en innovatie van de afdeling datacommunicatie;
• Je bent flexibel ingesteld en hebt coachende vaardigheden.

Wat bieden wij jou?
Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door vrijheid en ontplooiingsmogelijkheden. Wie zelf de regie over zijn loopbaan voert, heeft meer plezier in zijn werk. En dat is in onze optiek een absolute voorwaarde om beter tot je recht te komen als professional en als mens. Work-life balance staat bij ons hoog in het vaandel en daarom bepaal je bij PinkRoccade Healthcare zelf het tempo van je carrière. Daarnaast bieden wij jou uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn een onderneming die het keurmerk van Top Employers ICT 2011 draagt. Klik op onderstaande link om te lezen wat wij jou aan meerwaarde te bieden hebben.
http://www.topemployers.nl/TopEmployersICT/TopEmployersICT2011/C/tabid/5671/C/676/PinkRoccadeHealthcare.aspx

Contactinformatie:
Wil je ons onze afdeling komen versterken? Stuur dan je CV naar Marian Diepman, HR Consultant via onderstaande link:
http://pinkroccadehealthcare.heeft-vacatures.nl/N/8542/V180/solliciteren

Voor meer informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met Ramon Theunissen via zijn mobiele nummer 06-43392800.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Trefwoorden: PinkRoccade Healthcare, Technisch Infrastructuur Beheer, Netwerk Specialist netwerk, MBO, ICT, ITIL, Systeembeheerder, Netwerkbeheerder, ICT, IT, Informatievoorziening, Automatisering, Systeem, Technisch beheer, Support, Technisch Beheerder, ITIL, ICT, IT, ICT Vacature, ICT Baan, ICT Job, ICT Professional, IT Specialist, Baan, Werk, Job, Vacature, Deventer, Barneveld, Zutphen, Olst, Epe, Heerde, Harderwijk, Arnhem, Rheden, Doesburg, Westervoort, Voorst, Vaassen, Twello, Gelderland, Apeldoorn, Overijssel, Utrecht, Amersfoort, Zwolle, Kampen.


Beveiligingscode:
Let op: verkeerd invullen = opnieuw solliciteren
Max. 5 MB. Formaten: DOC, PDF, RTF, ODT.
 
of annuleer
« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 23-12-2011
Gezien: 19763 keer