full time ICT vacature Service Delivery Coördinator

van TinQwise in Hilversum

Beschrijving van het bedrijf

Waar is TinQwise non-stop mee bezig?

Iedereen heeft het in zich om te groeien. Daarom geloven wij in samen doen, samen grenzen opzoeken, samen leren. Wij maken vernieuwende leeroplossingen die het beste uit de groep halen. Meer informatie? Voorbeelden van wat we maken? Weten voor welke mooie klanten we werken? Kijk vooral op www.tinqwise.nl.

Functieomschrijving

Ben jij servicegericht en heb je affiniteit met IT? TinQwise is op zoek naar een Service Delivery Coördinator. Als Service Delivery Coördinator ben je verantwoordelijk voor de algemene servicedesk van TinQwise. Je adviseert de klant en leidt deze op in het gebruik van onze software en onze diensten. Lijkt jou dat een leuke uitdaging? Lees dan snel verder!

Hoe werkt het?

De Service Delivery Coördinator is verantwoordelijk voor de servicedesk van TinQwise. Je adviseert de klant en leidt deze op in het gebruik van de software en onze diensten. Daarnaast geef je vanuit jouw kennis en ervaringen met de klant input aan de structurele ontwikkeling van onze services. Je bent geboren om de brug te vormen tussen de klant en de project- en productteams en bent continu op de hoogte van wat er in de markt speelt.

Jij staat aan het roer van jouw eigen ontwikkeling. Naast je werk als service delivery coördinator is het mogelijk om opgeleid te worden om deel te nemen in één van onze productteams als product owner, ontwikkelaar, consultant of productmanager. Je duikt in de meest uiteenlopende vraagstukken van opdrachtgevers en weet overal een passende oplossing voor te vinden.

In deze functie is het veel learning on the job. Dat vullen we aan met trainingen op het gebied van vakkennis, praktische vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een mentor en je maakt onderdeel uit van een team met allemaal ervaren TinQers die je graag helpen om verder te komen. Nieuw verworven vaardigheden breng je meteen in de praktijk door de service te verzorgen voor echte klanten. Je werkt deels vanuit Hilversum (TinQwise), deels vanuit Amsterdam (Qollab) en deels vanuit huis.

Alles op een rijtje

 • Een uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid.
 • Slimme en sociale collega’s (waar je ook nog mee kunt lachen). Dat betekent dus: écht samenwerken, van elkaar leren, gezellige lunches en teamuitjes waar je nog tijden op kan teren.
 • 10% van je tijd is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een marktconform salaris gebaseerd op jouw achtergrond en ervaring. Laptop van de zaak, vergoeding voor telefoonkosten en pensioenregeling vinden wij heel normaal.
 • Professionele én inspirerende werkomgeving met flexibele werktijden.

Functie-eisen

Als Service Delivery Coördinator…

 • ben je HBO of WO afgestudeerd;
 • heb je ervaring met (en liefst opleiding in) het omgaan met softwaretechnologie;
 • word je wild enthousiast van digitaal leren;
 • heb je affiniteit met en wil je groeien in zakelijke dienstverlening;
 • ben je aantoonbaar klantgericht en service georiënteerd;
 • ben je stressbestendig en in staat om te gaan met vele trajecten, taken en verzoeken tegelijkertijd;
 • heb je een natuurlijke drang om jezelf op de hoogte te houden van de laatste trends in de markt;
 • heb je uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
 • weet je jouw ideeën over te brengen, te luisteren en zelf aan de slag te gaan. Kortom: je bent communicatief, zelfstandig en weet dingen voor elkaar te krijgen.

Aanvullende informatie

Belangrijke feiten

Een eerste selectie vindt plaats op basis van je brief en CV. Wanneer je door bent naar de volgende ronde vragen we je om jezelf te pitchen. Als je ook daarvoor slaagt, volgt er een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Op basis van dit gesprek maken we onze definitieve keuze.

Waar wacht je nog op?

Solliciteer direct via dit Sollicitatie Button. Als je vragen hebt, mail Marloes Beers via marloes@tinqwise.nl. Ook bereikbaar via 0“35 538 56 56”:tel:035 538 56 56. Tot ziens hè..!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 23-10-2020
Gezien: 538 keer