full time ICT vacature IT Applicatiebeheerder

van Samskip in Genemuiden

IT Applicatiebeheerder

Functieomschrijving
Verbeteren van de operationele IT-systemen. Jij bent dé fulltime applicatiebeheerder die het mogelijk maakt bij Samskip. Jouw innovatieve denkwijze brengt deze systemen naar een hoger niveau. Binnen de logistiek blijft de IT-vraag continu in beweging. Gelukkig is jouw aandacht voor de kleinste details ongeëvenaard.

Een standaardbaan? Daar doen we niet aan bij Samskip.
Jouw enthousiasme als applicatiebeheerder werkt aanstekelijk. Je weet jouw initiatieven voor de logistieke systemen voor de Rail en Terminal Business van Samskip zo te vertalen dat iedereen er in meegaat. Je bent niet voor niets de schakel tussen de business en IT-leverancier. Iemand die graag werkt met state-of-the-art systemen. Aan jou de taak om verbeteringen te implementeren in operationele systemen en het hele proces daaromheen. Niet alleen vanuit ons kantoor in Genemuiden, ook werk je 1 dag in de week in Duisburg, Duitsland. Verder zorg je voor het:

 • coördineren van implementaties, beheren van veranderings- en verbeteringsprojecten en monitoren van prestaties bij alle IT-systemen voor de Terminal Duisburg.
 • nemen van de verantwoordelijkheid bij de ontwikkeling van operationele systemen binnen Rail Business Samskip.
 • beheren van hardware voor de Terminal Duisburg.
 • opleveren van rapportages vanuit Business.
 • ontwikkelen van het Terminal Operating System dat in 2018 is geïmplementeerd.

Een internationale functie vanuit Genemuiden.
Vanuit Genemuiden heb je een internationale impact op onze bedrijfsvoering en vaar je mee op de koers van een van de grootste transportbedrijven van Europa. Over land, zee en via het spoor. Jouw expertise heeft een internationale impact binnen Samskip.

Internationaal? Jazeker. Wij sturen goederen de hele wereld over en om dat te realiseren, zijn er veel mensen nodig. Jouw werk reikt dus veel verder dan alleen Genemuiden. Als bedrijf hebben we duurzaam en milieuvriendelijk vervoer hoog in het vaandel staan en daar pluk jij regelmatig de vruchten van. Wij brengen namelijk veel van die producten naar jouw supermarket met zo min mogelijk klimaatimpact.

Jouw team in Genemuiden
Work hard, play hard. En dat we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Jouw toekomstige team bestaat uit 3 collega’s op het kantoor in Genemuiden. Iedereen heeft een eigen rol, bij verschillende projecten en implementaties. Dit team omschrijf je het best als zelfsturend. Iedere dag is er interactie met de business, zodat alles soepel blijft verlopen. Ook werk je regelmatig samen met IT-collega’s in Realtime Management.

Op ons kan je rekenen.
Buiten een niet-standaardbaan, het allermooiste uitzicht van Genemuiden en een internationale werkomgeving bieden we op basis van 38.75 uur per week:

 • een salaris dat past bij jouw ervaring en achtergrond.
 • 28 vrije dagen op jaarbasis.
 • een dertiende maand.
 • reiskostenvergoeding.
 • eindeloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Geen woorden maar daden.
Initiatief nemen om de beste resultaten neer te zetten. Dat kan jij als geen ander. Je blinkt uit met jouw analytische vaardigheden, je focus op de kleinste details en je IT-kennis binnen het vakgebied transport of logistiek. Sterker nog, je weet alle collega’s met jouw enthousiasme flink te inspireren. So far so good? Als je ook het eind van deze checklist haalt, komen we graag met je in contact:

 • een hbo-diploma.
 • meerdere jaren ervaring als applicatiebeheerder bij een logistiek- of transportbedrijf.
 • uitgebreide kennis over Terminal- en Railprocessen.
 • je spreekt en schrijft goed Nederlands, Engels én Duits.

We hebben je nodig.
Zet jouw IT-kennis om in de praktijk. Breng onze operationele systemen naar een hoger niveau als applicatiebeheerder. Wat jij moet doen? Zorgen dat je voor het eind van de maand reageert op deze fulltime baan via deze link.

Heb je nog vragen over de vacature? Je kunt ons bellen via 088 – 400 13 93 of stuur een e-mail naar: career.management@samskip.com.

)Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld._


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 12-02-2020
Gezien: 221 keer