full time ICT vacature Senior Specialist Applicaties

van Zuyderland in Sittard-Geleen

Senior Specialist Applicaties

Ben jij een gedreven, nieuwsgierige IT-er en wil jij je graag verder verdiepen in SAP IS-H/i.s.h.med.? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Senior Applicatiebeheerder SAP voor de afdeling Application Services van de RVE ICMT. Ook pas afgestudeerde IT-ers zijn welkom om te solliciteren.

Wat ga je doen?
Applicatie Services is verantwoordelijk voor het (mede)implementeren, operationeel houden en doeltreffend laten functioneren van een grote diversiteit aan applicaties binnen onze complexe infrastructuur, waaronder diverse SAP modules (o.a. IS-H/i.s.h.med, FICO, Ariba, SD, PM, SSM).

Als applicatiebeheerder SAP maak je deel uit van het team dat zorg draagt voor het dagelijks functioneren van de SAP omgeving; specifiek de module IS-H/i.s.h.med.
Het betreft een intermediairfunctie tussen functioneel beheer en abap ontwikkelaars. Overleg met SAP basis beheer behoort ook tot het takenpakket.
Het taakgebied omvat o.a. customizing, in- en externe data-uitwisseling, userbeheer incl. autorisaties en mede implementeren van wijzigingen en nieuwe functionaliteiten.

De focus ligt hierbij op beheersmatige werkzaamheden maar uiteraard participeer je ook in projecten in een zeer dynamische omgeving. De diverse zorgprocessen en hieraan gerelateerde toepassingen zijn continue aan verandering onderhevig met een duidelijke verschuiving naar zorg zo “thuis” mogelijk en toename informatie uitwisseling met zorgpartners en patiënten. Daarnaast de wijzigingen op het SAP technische vlak, zoals de overgang naar HANA, SmartUI en de toename van nieuwe web en cloudtechnologieën (o.a. het SAP Cloud Platvorm en Ariba).

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren heb je een goede IT-basis, ben je in staat om een overview te houden op de vele processen en de vertaling hiervan binnen SAP.

Wie ben jij?

  • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting Informatica;
  • Werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met SAP modules en bij voorkeur kennis van IS-H/i.s.h.med;
  • In staat om informatie snel eigen te maken en te verwerken;
  • Competenties: communicatieve vaardigheden, sterk analytisch vermogen, klantgericht en een pro-actieve houding.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • De arbeidsduur bedraagt 36 uur per week.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen.
  • De salariëring is conform FWG salarisschaal 55.

Interesse?
Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Astrid Schoenmakers, afdelingshoofd ICMT, via telefoonnummer 088-4597694.

Het functieprofiel Senior Specialist Applicaties is van toepassing.

De sollicitaties worden gedurende de looptijd van de vacature bekeken.

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag via deze link!

Aanvullende informatie
Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 07-02-2020
Gezien: 248 keer