full time ICT vacature Front-end Developer

van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) in Groningen

Functie­omschrijving
Websites waar miljoenen Nederlanders informatie vandaan halen of vertrouwelijke gegevens achterlaten. Die moeten niet alleen geavanceerd, maar ook duidelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Gelukkig hoeven we jou niks uit te leggen als het om web development gaat. Jij kent de nieuwste technologieën en trends. Sterker nog, als ervaren front-end developer verras je ons met jouw innovatieve ideeën.

Een wereld aan technieken
Je werkt in grote ICT-projecten aan het verbeteren van de uitstraling, toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van onze websites en applicaties. Samen met ux-designers, backend-developers, testers en functioneel ontwerpers in je devOps-team of scrum-team bouw je met onder meer in HTML5, JavaScript en CSS. In korte sprints proberen we continue waarde toe te voegen aan onze dienstverlening en werkprocessen.

Keuzevrijheid in jouw werk
De ideale werkomgeving? Die creëer je bij DUO zelf. Jouw team werkt op basis van Agile/Scrum en continuous delivery. Verschillende teamcoaches bieden ondersteuning en de product owner prioriteert hoe de sprint er de volgende drie weken uitziet. Voor de rest hebben jij en je teamgenoten met jullie kennis en kunde alle invloed om de web en softwareontwikkeling binnen DUO naar een hoger plan te tillen.

De ontwikkelingen gaan razendsnel. Daarom biedt DUO je de kans om up-to-date te blijven met bijvoorbeeld inhouse meet-ups, samenwerkdagen, trainingen en het bezoeken van conferenties. Daarnaast zijn er volop kansen om je verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen.

Wat zijn de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden?

  • Je slaat als front-end expert de brug tussen ontwerp & techniek.
  • Je werkt proactief mee aan het ontwikkelen en verbeteren van ons design systeem / componenten library.
  • Bewaakt onze front-end code met het oog op accessibility.

Functie-eisen

  • Je hebt een Bachelor diploma en minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring met JavaScript, HTML5, SASS/CSS, NodeJS en GIT.
  • Uit je portfolio blijkt dat je oog hebt voor design, je vertaalt ontwerpen moeiteloos naar een prototype: echt ‘pixel-perfect’.
  • Je bent uitstekend in staat om met Agile/Scrum en in DevOps-teams te werken.
  • Je kunt je goed uitdrukken in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent een teamspeler, positief kritisch, flexibel en overtuigend.
  • Je ontwikkelt volgens de standaarden beschreven in de webrichtlijnen WCAG 2.0.

Arbeids­voorwaarden

Salaris­niveau schaal 10
Maand­salaris Min €2.683 – Max. €4.313 (bruto)
Dienst­verband Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Minimaal aantal uren per week 36
Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeids­voorwaarden

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie in schaal 10 of 11 BBRA (€ 2.683 – € 4.809). Inschaling is afhankelijk van je ervaring. De standplaats is Groningen.
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 60% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor medewerkers die minimaal 57 jaar én de laatste 5 jaar onafgebroken in dienst zijn bij de Rijksoverheid, en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

Bijzonderheden
Kom eens kennismaken! We gaan graag met je in gesprek. Natuurlijk krijg je van ons lekkere koffie en een persoonlijke rondleiding door het softwarehuis van DUO. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Yvonne van ‘t Oever, ICT Recruiter (06-30317460 of yvonne.vantoever@duo.nl) en/of met Peter van Kesteren, vakgroepmanager Software Realisatie (06-55348751).

Interesse?
Reageer via deze link

*Een (online) ontwikkelassessment kan deel uitmaken van de selectie procedure

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 02-09-2019
Gezien: 583 keer