Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Technisch Applicatiebeheerder

van Wageningen University and Research in Wageningen

Wij zoeken
Wij zoeken een enthousiaste technisch applicatiebeheerder voor ons team Platform & Application Services. Wij zijn medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen, hosten en beheren van 200 (voornamelijk webbased) applicaties en diensten. Wageningen University & Research heeft een constant veranderend applicatielandschap waarbij diensten en technieken in beweging zijn én blijven. Beheer, integratie en ontwikkeling gebeuren allemaal in-house en IT is hierin het schakelpunt. We werken op zowel Linux als Windows dus je kunt het je niet veroorloven eenkennig te zijn.

Onze primaire taak bestaat uit het in de lucht houden van de webomgevingen van Wageningen University & Research, waarbij we rekening houden met onze gebruikers, klanten en alle aanpalende systemen. Door het bewegende landschap en technieken verandert de rol van IT voortdurend, en jij verandert mee. Zowel regulier beheer (monitoring, changes, onderhoud, troubleshooting), het opzetten en migreren van applicaties en diensten, maar ook het verlenen van consultancy en adviseren behoren tot je werkzaamheden.

Ben je niet bang voor de Linux commandline, weet je ook de weg te vinden in IIS, en ben je als beheerder altijd op zoek naar de optimale balans tussen flexibiliteit, stabiliteit, veiligheid en beschikbaarheid? Kun je deze vaardigheden inzetten om bestaande applicaties en diensten te beheren en verbeteren, maar ook om nieuwe diensten te helpen opzetten of te migreren? Bouw je graag mee aan onze missie: ‘to explore the potential of nature to improve the quality of life’ vanuit een levendige Campus? Dan ben jij onze kandidaat!

Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau met enthousiasme voor het aanbieden van een modern en veilig applicatielandschap voor onderwijs en onderzoek.
 • Zorgvuldigheid qua werken, documenteren en communiceren.
 • Gestructureerde aanpak wanneer het gaat om bijvoorbeeld OTAP omgevingen.
 • Een ingebakken gevoel voor security.
 • Grote, complexe en gekoppelde systemen en omgevingen kunnen overzien.
 • Nieuwe technieken en aanpakken willen onderzoeken en benutten.
 • Ambitie om beheertaken te automatiseren.
 • Ervaring met het inrichten van monitoring. (Ervaring met Zabbix of SCOM is een pré).
 • Kennis van Linux (Red Hat in het bijzonder), commandline tools en scripting.
 • Kennis van Windows Server, PowerShell. (Kennis van Sharepoint is een pré).
 • Kennis van software zoals Apache HTTPd, Apache Tomcat, MySQL, PostgreSQL, cron.
 • Kennis van webhostingconcepten en interfacing tussen applicaties.
 • Een klant- en gebruikersvriendelijke instelling.
 • Enige ervaring met projectleiding of coördinatie is een pré.

Wij bieden
Wij bieden je een gevarieerde, dynamische, moderne werkomgeving met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. De aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar met uitzicht op vast contract, met een marktconform salaris tot max € 4174,- (schaal 10) bruto per maand bij een volledige dienstbetrekking. De functie is ingedeeld in de Hay systematiek als Beheerder ICT 2, afhankelijk van opleiding en ervaring.

We bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op sportmogelijkheden, fietsplan, kopen of verkopen van verlof. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats tijdens kantooruren met veel flexibiliteit in waar en wanneer je werkt.

Wie zijn wij
Wageningen University & Research is in 2016 door de Keuzegids Universiteiten voor de 12e keer op rij verkozen tot beste universiteit van Nederland en behoort tot de top 150 wereldwijd. Zo’n 6.500 medewerkers en 10.000 studenten uit ruim 100 landen werken in ons domein van gezonde voeding en leefomgeving, zowel voor overheden als voor het bedrijfsleven.

Wageningen UR bestaat uit verschillende onderdelen, waar de afdeling IT er een van is. De 160 medewerkers van de afdeling IT richten zich op het leveren van de IT-dienstverlening aan Wageningen UR.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Freek Wellerdieck, FB-IT Informatiesystemen, telefoon 0317-481522.

Informatie over de aanstelling is te verkrijgen bij Marjon Hendriks, HR adviseur IT, tel. 0317-481224.

Solliciteren op deze vacature kan uitsluitend online tot 14 augustus 2017 via de​ze link: Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen UR op http://www.wageningenur.nl/nl/Werken-bij.htm

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Keywords: Vacature, Wageningen, Fulltime, IT, Application manager.


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 24-07-2017
Gezien: 4405 keer