Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Onderofficier Operationele Dienst Verbindingen

van Ministerie van Defensie in Diverse locaties

Onderofficier Operationele Dienst Verbindingen (ICT)

Heb jij minstens een HAVO- of MBO-diploma (niveau 3 of 4) met een voldoende voor wiskunde en Engels? En lijkt een baan als ICT’er aan boord van een marineschip je interessant? Als Onderofficier Verbindingen van de Koninklijke Marine krijg je een opleiding tot ‘verbindelaar’: een militair die verantwoordelijk is voor de radio- en netwerkverbindingen.

Wat ga je doen?
Als Onderofficier Verbindingen verzorg je de communicatie met schepen, vliegtuigen, onderzeeboten, marinierseenheden en de wal. Daarvoor worden onder ander satellietverbindingen, computernetwerken en radioverbindingen gebruikt, maar ook de gewone post. De Operationele Dienst Verbindingen zorgt ervoor dat alle informatie op tijd bij de juiste personen terechtkomt. Naast het opzetten en in stand houden van de diverse soorten verbindingen hoort ook het aannemen, verwerken en doorzetten van storingsmeldingen die te maken hebben met deze verbindingen, tot je takenpakket. Naast operationele taken heb je ook personeelstaken. Je stuurt jouw medewerkers aan, begeleidt hen bij hun taken in het Network Operation Center, op de navigatiebrug en in de Commandocentrale, en controleert de uitgevoerde werkzaamheden. Je ondersteunt verder het commando van de eenheid met advies en informatie.

Waar ga je werken?
Je gaat werken aan boord van een marineschip of aan de wal. Je bent overal ter wereld inzetbaar en kunt ook uitgezonden worden naar crisisgebieden. Maar je volgt eerst de maritieme militaire vorming van 9 weken. Daarin leer je onder meer de algemene scheepstaken. Daarna volg je de Eerste Vakopleiding van 10 weken en doe je vervolgens 3 maanden ervaring op aan boord van een schip of aan de wal. Daarna is het tijd voor de tweede vakopleiding van 22 weken met aansluitend 11 weken lang diverse civiele computeropleidingen, 6 weken scheepstype-gerichte opleidingen en een kaderopleiding van 7 weken met aansluitend een stageperiode van 5 maanden.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een HAVO-diploma of een MBO-diploma op niveau 3 of 4 met een voldoende voor wiskunde en Engels.
  • Je bent bij aanvang van de opleiding minstens 17 jaar en hoogstens 28 jaar en 11 maanden oud.
  • Je lengte ligt tussen 160 cm en 200 cm, je gewicht is minstens 50 kg.
  • Je mag een bril of lenzen dragen. Toegestane afwijking: -5 en +3.
  • Je hebt een zwemdiploma.

Kijk voor meer informatie over de toelatingseisen en de keuring op werkenbijdefensie.nl.

Wat bieden we?

  • Je salaris is afhankelijk is van je rang, leeftijd en ervaring. Bij aanstelling kom je gedurende je dienverplichting in aanmerking voor een aanstellingspremie van 2.500,- euro per jaar. Meer informatie over de arbeidsvoorwaarden van Defensie vind je op werkenbijdefensie.nl.
  • Bij de Operationele Dienst Verbindingen kun je goede basis leggen voor een carrière in de ICT. Aan boord werk je in een hecht team waarin collega’s vaak ook vrienden worden. Je doet bovendien leidinggevende ervaring op en krijgt ruime mogelijkheden om verder te studeren.
  • Daarnaast bieden we je iets wat andere werkgevers niet kunnen: unieke werk- en levenservaring en de kans om wereldwijd bij te dragen aan vrede en veiligheid.

Solliciteren?
Je kunt alleen solliciteren als je een voorlichting of infodag van de Marine hebt bezocht. Heb je het afgelopen jaar al een voorlichting of infodag bezocht? Dan kun je direct solliciteren via de​ onderstaande link.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
​Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Nederland, ICT, ICT Verbindingen, Operationele Dienst Verbindingen


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 21-02-2017
Gezien: 11082 keer