Deze ICT vacature is meer dan 40 dagen geleden geplaatst.. Maar niet geschoten is altijd mis!

full time ICT vacature Marinier Verbindingsdienst (ICT)

van Ministerie van Defensie in Diverse locaties

Marinier Verbindingsdienst (ICT)

Als marinier ben je altijd bereid om tot het uiterste te gaan. Waar dan ook ter wereld opereer je als één team in de meest uiteenlopende omstandigheden. Als Marinier Verbindingsdienst (ICT) zorg je ervoor dat de communicatieverbindingen tijdens oefeningen en missies perfect in orde zijn.

Wat ga je doen?
Als Marinier Verbindingsdienst (ICT) ben je een belangrijke schakel in het succesvol verloop van een missie. Je werkt als Communicatie Informatie Specialist met de communicatieapparatuur die in gebruik is bij eenheden van het Korps Mariniers. Tijdens oefeningen en missies zorg je voor het opzetten en onderhouden van de communicatieverbindingen die van belang zijn voor jouw eenheid. Zoals elke marinier neem je deel aan internationale vredesoperaties van de NAVO en de Verenigde Naties. Binnen 48 uur kun je overal ter wereld worden ingezet. Het Korps Mariniers is daarnaast medeverantwoordelijk voor de defensie van de Nederlandse Antillen en Aruba. Het is belangrijk dat je altijd klaar staat voor uitzending. Fysiek en mentaal moet je dus op alles voorbereid zijn. Mariniers doen dan ook veel aan sport en lichamelijke oefening en trainen in de meest uiteenlopende omstandigheden. Op het water en in de bergen, in de vochtige hitte en extreme kou. Kortom: als marinier vergroot je je wereld. Letterlijk en figuurlijk.

Waar ga je werken?
Het motto van het Korps Mariniers is ‘qua patet orbis’: zo wijd de wereld strekt. Je kunt namelijk overal ter wereld worden ingezet voor vredesoperaties en speciale missies. Ook tijdens oefeningen ben je vaak ver van huis: bijvoorbeeld boven in Noorwegen, op de Antillen of op Martinique. Om marinier te worden volg je de Elementaire Vakopleiding Mariniers van 24 weken in Rotterdam. Opleidingsweken op de kazerne wissel je dan af met veldoefeningen en een amfibische oefening op Texel. Tijdens de opleiding is er veel aandacht voor fysieke kracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Daarnaast leer je omgaan met wapens en (over)leven als marinier. Maar het belangrijkste is wel het leren samenwerken in teamverband. Na je opleiding tot marinier volg je de vaktechnische opleiding tot Advanced Signaller. Als je die hebt afgerond ga je als communicatiespecialist aan de slag bij een van de operationele eenheden op een de marinierskazernes in Nederland, op Aruba of de Nederlandse Antillen.

Wie zoeken we?

  • Je bent een man of vrouw met een goede gezondheid.
  • Je hebt minstens een VMBO-diploma kader of een MBO-diploma op niveau 2.
  • Je leeftijd bij aanvang van de opleiding is minstens 17 jaar en 6 maanden en hooguit 27 jaar.
  • Je lengte ligt tussen 165 en 200 cm, je gewicht is minstens 65 kg en hoogstens je lengte in cm –100 +5%.
  • Je mag een bril of lenzen dragen. Toegestane afwijking: -1,25 en +1,5. Je bent niet kleurenblind.
  • Je hebt een zwemdiploma.

Kijk voor meer informatie over de toelatingseisen en de keuring op werkenbijdefensie.nl.

Wat bieden we?
We bieden je niet alleen een interessante baan, maar ook een goede basis voor je verdere carrière in de ICT. Bij het Korps Mariniers word je gevormd voor het leven. Je tilt je fysieke en mentale kracht naar een hoog niveau en leert blindelings samenwerken in teamverband. Collega’s worden vaak vrienden voor het leven en na je diensttijd heb je bij werkgevers in veel gevallen een streepje voor. Je mag uiteraard ook rekenen op een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Meer informatie daarover vind je op werkenbijdefensie.nl.

Solliciteren?
Voordat je kunt solliciteren bij het Korps Mariniers moet je eerst de Fitheidstest Mariniers hebben gehaald. Solliciteer online via d​e onderstaande link.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
​Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Defensie, Leger, IT, Korps Mariniers.


« terug naar de home pagina
Is deze vacature vals? Meld het!   
Stuur door naar vriend
Geplaatst op 21-02-2017
Gezien: 11906 keer