XS4ALL Helpdesk

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Ben jij altijd degene die door de hele familie wordt gebeld als het internet vastloopt? Sta jij bij je moeder op speed dial voor Facebook, WhatsApp, email en andere technische problemen? Spring jij direct te hulp en zorg je ervoor dat alles weer werkt? Dan ben jij de proactieve, sterk sociale Servicedeskmedewerker ICT die precies past op deze functie bij één van de grootste telecomproviders, gevestigd in Amsterdam!

Servicedeskmedewerker ICT XS4ALL
Amsterdam Sloterijk, 20-25 of 32-40 uur

Een Servicedeskmedewerker ICT bij XS4all heeft een mooi leven. Vlakbij het bruisende station van Amsterdam Sloterdijk staat daar het open en prominente gebouw waar jij je thuis voelt. Daar is jouw werkplek. Daar ga jij met vrolijke moed en enthousiasme aan de slag om Nederlanders te helpen met hun internetproblemen!

Een dag als Servicedeskmedewerker ICT?
De werkdag begint al met een goed verhaal van de collega rechts, links en tegenover jou. Dit houdt gedurende de dag niet op. Bijvoorbeeld mevrouw Jansen die belde, omdat haar internet het niet deed. Wat bleek? De stekker lag er uit.. Ook Ton wordt uitgebreid besproken, omdat hij precies wist wat er mis was. Hij had alle testen zelf al uitgevoerd en wist jou uitvoerig uit te leggen hoe de router verbinding tot stand komt en waar nu bij hem de kink is ontstaan. (eigenlijk weet Ton meer dan jij en denk je; weer wat geleerd-misschien even terugbellen of hij ook komt werken op de Servicedesk?). Je stuurt een nieuwe router op en stuurt Ton nog even een sms ter bevestiging! Hysterische Petra die boos is, omdat ze haar favoriete serie niet kan kijken maak je weer rustig en je probeert zo snel mogelijk een oplossing te bedenken. Te beginnen met de buurvrouw vragen of ze niet samen kunnen kijken onder een kopje koffie, voordat de nieuwe tv-ontvanger is geregeld.

Natuurlijk heb je tijd om te lunchen en te lachen. In het fijne bedrijfsrestaurant zit je samen met je collega ICT Servicedeskmedewerkers en babbel je nog even door, bijvoorbeeld over die cursus morgen, die gaat over de nieuwe glasvezel verbindingen. Grote kans dat hier op de ICT Servicedesk nog veel vragen over binnen gaan komen. ‘s Middags heb je Sjoerd, Aniek, Wouter, Soumaya, Frieda en Tess nog aan de lijn en weet ook hen te helpen met een snelle oplossing! (hoewel je je wel afvraagt of het met Wouter goed komt, want hij kon het rode en groene lampje niet onderscheiden- kortom even een monteur meesturen)

Kortom een dag die inhoudelijk, sociaal en gezellig is verlopen. Jij hebt weer een hoop mensen blij gemaakt en het bellen, internetten en tv kijken voor een hoop Nederlanders weer mogelijk gemaakt. Servicedeskmedewerker ICT van het jaar in wording! (altijd goed voor een loonsverhoging)

Is het iets voor jou deze baan? Onze Servicedeskmedewerker ICT superhero:

  • Heeft minimaal MBO4 afgestudeerd (in de richting van ICT is handig, maar hoeft niet);
  • is 20 tot 25 of 32 tot 40 uur in de week beschikaar;
  • heeft een passie voor telecom.

 

Is het iets voor jou deze baan? Dan hierbij nog even de dirty details die gelden voor deze ICT Servicedeskmedewerker top job: minimaal MBO4 afgestudeerd (in de richting van ICT is handig, maar hoeft niet), je bent 20 tot 25 of 32 tot 40 uur in de week beschikbaar en hebt een stukje passie voor telecom. Je start op een salaris van €10,67 per uur (met groeimogelijkheden) en bent drie weken fulltime beschikbaar voor een training (start: 30-01-2017) die jou maakt tot de Servicedesk ICT nerd, die volledig aansluit met het leukste ICT Servicedesk team van Nederland!

Hoef jij je geen seconde te bedenken en ben je enthousiast? Solliciteer direct via deze ​link

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.