Informatie Analyst

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Wat ga je precies doen?
Als informatieanalist ben je de brug tussen de gebruikers- en ICT organisatie. Als gevolg van wetswijzigingen, procesverbetering en organisatieverandering is het IT landschap binnen het CAK continu in beweging. Om de benodigde wijzigingen correct door te kunnen voeren ben je als informatieanalist verantwoordelijk voor het uitvragen en opstellen van requirements en het vertalen van deze requirements naar specificaties voor ontwikkelteams.

Je analyseert en beschrijft vraagstukken en knelpunten in de informatievoorziening. Je doet nader onderzoek naar dilemma’s binnen de organisatie en de automatisering, en doet actief verbetervoorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen. Zo nodig stel je objectmodellen, gegevensmodellen en businesscases op, en ontwikkel je alternatieven om de gewenste situatie van de informatievoorziening, applicaties, technische infrastructuur, e.d. te bereiken.

Naast gesprekspartner voor specialisten, ben je ook gesprekspartner voor het hoger management. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied ICT en beschikt over een heldere visie hierop. Rekening houdend met alle wensen en eisen van je opdrachtgever geef je heldere adviezen. Je begeleidt leidinggevenden bij het nemen van strategische en tactische beslissingen van organisatorische, procesgerichte en ICT gerelateerde aard.

Jouw profiel
Ben je energiek, communicatief vaardig en flexibel? Daarnaast ben je organisatiesensitief en beschik je over een flinke dosis overtuigingskracht. Voldoe je ook aan onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie voor deze vacature.

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding (informatica met een bedrijfskundige richting of bedrijfskunde met een informatica richting);
  • Je bent IREB gecertificeerd
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als informatieanalist;
  • Je hebt ervaring opgedaan binnen grote organisaties (1000+ medewerkers) met een groot ICT component;
  • Je hebt kennis van het gehele ICT-proces evenals bedrijfsprocessen en verandermanagement;
  • Je hebt ervaring met organisatiegerichte analysemethoden en -technieken en ontwerpmethoden en -technieken;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wij bieden jou
Met de vacature van informatieanalist bieden we een uitdagende functie in een organisatie die volop in beweging is. Je kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en je krijgt alle ruimte om je eigen bijdrage te leveren. De functie kent een salaris van maximaal € 4.772,- bruto per maand bij een werkweek van 40 uur. De inschaling zal geschieden op basis van kennis en werkervaring. Wij bieden flexibele werktijden waarbij de begin- en eindtijden kunnen variëren. Het CAK kent een mooie eindejaarsuitkering van 8,33% en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Binnen ons functiehuis draagt deze functie de naam Specialist – ICT – D. Deze functie staat sinds 29-06-2015 open op intranet

Durf jij de uitdaging aan?
Reageer dan op deze functie door het sollicitatieformulier in te vullen via de link.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Voor vragen kan je contact opnemen met de verantwoordelijke recruiter, Sandra S. Charan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.