Systeem- & Netwerkbeheerder

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

VECOZO levert met een schaalbaar platform ICT-diensten aan ketenpartijen (onze klanten) in de zorg ten behoeve van het optimaliseren en stroomlijnen van administratieve processen. De diensten worden geleverd via een beveiligd internetportaal waar alle zorgverzekeraars, zorgkantoren en ruim 32.000 zorgpraktijken op zijn aangesloten. Zij maken onder meer gebruik van diensten als het Elektronisch Declaratieportaal (EDP) en Controle op Verzekeringsrecht (COV). Onze missie is om als ketenpartner in de zorg een belangrijke bijdrage te leveren aan het verlagen van de administratieve lasten in de (zorg)keten. We zijn in 2002 opgericht en uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 140 medewerkers en een infrastructuur verspreid over 2 datacenters in Nederland. We kennen snelle, korte communicatie lijnen, veel eigen verantwoordelijkheid en een grote teamspirit. We hebben oog voor nieuwe technologieën en de inzet daarvan.

VECOZO te Tilburg heeft een vacature:

Systeem- & Netwerkbeheerder
40 uur (38 of 36 uur is bespreekbaar)

Functieomschrijving Systeem- & Netwerkbeheerder
Voor de afdeling IT-Beheer zijn we op zoek naar een ervaren zelfstandige systeembeheerder. Tot de werkzaamheden behoren het (mede) ontwerpen, implementeren en onderhouden van (nieuwe) diensten, op tweedelijns niveau problemen oplossen en het ondersteunen van specialisten.

Onze diensten bieden wij aan op een platform dat gebaseerd is op onder andere Microsoft Windows, Hyper-V, Cisco en EMC. Als systeembeheerder houdt je je bezig met een breed scala aan producten en technologieën in een private Cloud. Uiteraard ben je, vanuit je kennis, kunde en ervaring een vraagbaak voor je collega beheerders.

Als Systeem- & Netwerkbeheerder herken je jezelf in dit profiel
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring en een relevante afgeronde opleiding op HBO niveau. Je bent analytisch, werkt accuraat en gestructureerd en bent een echte teamspeler. Als senior breng je jouw kennis graag over op de andere teamleden. Je bent in staat (en vindt het leuk!) om samen met je collega’s toe te werken aan vooraf afgesproken resultaten. Jezelf blijven ontwikkelen is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Certificering op meerdere van de onderstaande onderdelen is een pré:

  • Hyper-V;
  • Microsoft Windows (MCSEMCITP SA/EA gecertificeerd);
  • Enterprise Storage oplossingen (EMC);
  • Netwerk kennis (CCNA);
  • Gedegen en actuele kennis van security.

VECOZO biedt:

  • Een uitdagende fulltime functie in een plezierige en unieke werkomgeving;
  • Een bruto jaarsalaris van maximaal € 66.600,- op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Reiskostenvergoeding.

 

Meer informatie over de functie Systeem- & Netwerkbeheerder?
Neem contact op met de heer Gerwin Scheeve, Teammanager IT-Beheer a.i., telefoonnummer 013 – 59 45 662.

Solliciteren op de vacature Systeem- & Netwerkbeheerder?
Stuur je sollicitatiebrief met CV ter attentie van de heer Gerwin Scheeve via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!