IT Support Analist

Geplaatst: 3 jaar geleden
Apply Now

Vacature omschrijving

Ben jij als IT Support Analist in staat om vragen en problemen te vertalen naar antwoorden en oplossingen? Benader jij elk IT probleem als een uitdaging en wil jij in teamverband een bijdrage leveren aan verbeterprojecten? Welkom bij Ardagh Glass… We dagen je uit om jouw technische kennis en ervaring met ons te delen! 

IT Support Analist
Locatie: Dongen

Dit is de rol
Als Support Analist lever je een actieve bijdrage aan het interpreteren van supportvragen en het vinden van passende oplossingen. Je biedt ondersteuning aan de Helpdesk bij het oplossen, rapporteren en communiceren van storingen en IT aanvragen waarbij de juiste prioriteiten worden gesteld.

Met jouw ervaring op het gebied van IT Support kun je op enthousiaste wijze support bieden aan verbeterprojecten ten behoeve van het (ontwikkelen van) nieuwe systemen, processen en machines (technische innovatie). Je werkt samen met gespecialiseerde IT teams d.m.v. coördinatie en administratie om de strategische organisatiedoelen te behalen.

De IT Support Analist heeft als standplaats Dongen, maar je zal regelmatig werkzaam zijn op andere vestigingen in Nederland om support te verlenen aan gebruikers van hard- en software systemen.

Welke afdeling?
Als IT Support Engineer kom je te werken binnen een enthousiaste IT afdeling, waar samenwerking, flexibiliteit en open communicatie centraal staan.

Dit breng jij
• Je bezit een afgeronde ICT Mbo-opleiding met minimaal 5 jaar relevante werkervaring of een afgeronde ICT Hbo-opleiding met minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
• Je hebt relevante werkervaring opgedaan in een productie gerelateerde omgeving.
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is essentieel.
• Je hebt een goede kennis van Microsoft producten, beheersing van SAP is een pre.
• Je bent in bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer.

Als IT Support Analist heb je passie voor en kennis van techniek. Wij zoeken iemand die pas stopt als de oplossing is gevonden. Je weet in een hectische omgeving goed jouw mannetje te staan. Herken jij je hierin?

Dit biedt Ardagh Glass
Als IT Support Analist kom je bij Ardagh in een resultaatgerichte omgeving te werken. Samen werken aan kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie en customer service staat ook in deze rol centraal bij Ardagh. We bieden een dynamische werkomgeving, waar je eigenaarschap kunt nemen voor je eigen ontwikkeling en kunt bijdragen aan onze gezamenlijke werkzaamheden. Je krijgt een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Dit is Ardagh Glass
Ardagh Group is een wereldwijde organisatie die gericht is op het vervaardigen van glazen en metalen consumentenverpakkingen. Ardagh Group heeft meer dan 18.000 medewerkers en 100 vestigingen in Glass, Metal en Technology in 25 landen. De divisie Glass ontwikkelt, produceert en verkoopt verpakkingsglas voor alle bekende A-merkfabrikanten in de voedings- en drankenindustrie, zoals Hak, Heinz, Coca-Cola, Heineken en Inbev. In Nederland heeft Glass vestigingen in Moerdijk en Dongen.

Geïnteresseerd?
Voor nadere informatie over deze rol kun je contact opnemen met Steven Stephania, via 0638924004. Ben jij de kandidaat die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Laat dan snel je cv en motivatie achter door op onderstaande link te klikken!

http://ardaghglass.heeft-vacatures.nl/IT_Support_Analist_Dongen/25628/V280/solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.